Huis en Tuin

5 goedkope woonwinkels voor budget interieur aankopen

Wie zegt dat je interieur klauwen vol geld moet kosten? Ik geef je vijf leukste en goedkoopste woonwinkels waar je je interieur items kunt scoren voor een prikkie!

5 woonwinkels waar je goedkoop interieur spulletjes kunt scoren

Action

Met stip op nummer 1 : Action! Je kunt deze woonwinkel niet uitlopen met lege handen want er is altijd wel iets te vinden wat je leuk vind. Ga je heen met de illusie om één dingetje te kopen? Dan stap je deze winkel uit met tassen vol en een portemonnee die maar ietsje lichter aanvoelt.

TX MAXX HOME

TK Maxx is een aardig nieuw concept in Nederland, maar ze hebben ontzettend leuke tuinaccessoires, maar ook luxe beddegoed. Hier kun je voor weinig geld je huis omtoveren tot een droomhuis.

Xenos

I LOVE XENOS. Wat kun je hier nou niet vinden? Mijn huis staat echt vol met Xenos aankopen. Van lampen tot posters en kandelaars. Maar ook de thee is trouwens erg lekker! #Tipvanflip

Kwantum

Kwantum heeft momenteel een ontzettend leuke nieuwe collectie, heet WOWN, mega leuk met frisse en vrolijke kleuren. De laatste jaren ben ik steeds meer fan geworden van deze budget woonwinkel. Vooral de lampen en het behang vind ik er te gek. Ontzettend leuke printjes en daarnaast is de verf ook van super kwaliteit. Vooral de krijtverf van Ashford & Sons is te gek, daar heb ik een tijd terug een rommelkamer mee omgetoverd tot een werkkamer.

Big Bazaar

Big Bazaar is ook zo’n mega budget woonwinkel (oke ook voor andere onzin kun je hier terecht), maar ik vind dit persoonlijk wel een mega rip off van Action. Vaak is het even prijzen vergelijken want soms zijn ze iets goedkoper dan Action en soms ook iets duurder.

Bij welke woonwinkel scoor jij altijd heel budget je interieur aankopen? Heb je nog goede tips voor ons? Laat het weten in de reacties. 

5 goedkope woonwinkels voor budget interieur aankopen

Reacties uitgeschakeld voor 5 goedkope woonwinkels voor budget interieur aankopen