5 redenen om voor een loungeset te kiezen!

Een loungeset in je tuin, het is genieten! De keuze voor een loungeset kan soms moeilijk zijn, want waar zet je het neer, maak je er echt wel gebruik van en hoe gaat dat dan met de kinderen? Het wordt al helemaal moeilijk wanneer je moet kiezen tussen een reguliere tuinset met hoge tafel en een loungeset. Mocht je twijfelen, dan is jouw keuze met deze 5 tips zo gemaakt!

1. Kostenplaatje

Veel dingen vragen om wat meer aandacht omdat we teveel naar het kostenplaatje kijken. Natuurlijk hebben we allemaal een budget, maar voor de meeste dingen zijn echt wel (creatieve) oplossingen te vinden. Zo ook als het gaat om een loungeset. Zoek bijvoorbeeld eens naar een goede loungeset aanbieding en je zult versteld staan wat het kost. Mocht je nu echt niets kunnen vinden, ga dan shoppen aan het einde van de zomer. De sale is dan begonnen en je kunt dan vaak een leuke loungeset aanbieding vinden..

2. Is het wel praktisch?

Of een loungeset praktisch is, dat ligt er natuurlijk helemaal aan waar jij het voor gebruikt. Is je hoofddoel er heerlijk op relaxen en lekker erbij zitten met een drankje, dan is dat zeker praktisch! Wil je er ook aan eten, dan kan het een ander verhaal worden. Ook hierbij geldt dat wanneer je een beetje creatief kunt denken je een heel eind komt. Dus wil je heel graag die ene loungeset? Ga er dan voor!

3. Hoe eet je aan een loungeset?

Net hadden we het al over het eten aan de loungeset. Omdat je vaak op een bank of stoel zit die langer bij de grond is, is het het makkelijkst om je bord lekker op schoot te nemen. Een tafel bij je loungeset is namelijk vaak laag en als die al hoog is dan nog kun je niet aanschuiven met je bank. Bordje op schoot dus! Uit ervaring kunnen we vertellen dat dat helemaal prima gaat.

4. Styling

Wees nu eerlijk, een loungeset kun je toch geweldig stylen? Het is heel anders dan een reguliere tuinset met een hoge eettafel. Je maakt er een leuk gezellig hoekje van in je tuin en haalt dat gezellige binnengevoel wat meer naar buiten. Gebruik mooie kussens (eventueel buitenkussens die in weer en wind buiten kunnen blijven liggen), hang een mooie tuinposter erbij en zet een mooie vaas met deco op de tafel erbij. Zo geniet je nog meer van je loungeset!

5. Vakantiegevoel

Voor velen geeft een loungeset een gevoel van vakantie. Om dat nu ook in je tuin te hebben en ervaren is dus zo gek nog niet! Plof lekker op die bank met een heerlijke home made cocktail en sluit je ogen terwijl je de zonnestralen opneemt. Dat is toch ultiem genieten?!

 

Spread the love