8x Action items voor onder de 1 euro

De Action is niet meer weg te denken uit onze samenleving. Ik heb 8 nuttige producten voor onder de 1 euro.

Bijna iedereen winkelt bij de Action. Er is voor iedereen wel wat wils. Ook A-merken zijn er te koop. Mijn cadeautjes koop ik er regelmatig. Ik koop diverse items, daar creëer ik een persoonlijke cadeau mandje ( uniek & budget) mee. In een eerdere blog heb ik er al wat over verteld. Mocht je het gemist hebben dan is het op Pinkpress terug te lezen.

De budget winkels groeien enorm in Nederland en daarbuiten. Deze winkels hebben letterlijk en figuurlijk deuren opengemaakt voor alle lagen van de bevolking. Het is verleidelijk, met als gevolg dat je toch vaak thuiskomt met nutteloze spullen. Goedkoop wordt dan duurkoop. Mijn tip, maak een boodschappenlijstje. Zo kom je minder in de verleiding, nu heb je een doel.

Action producten onder de 1 euro

 

  • Maandverband. Een pak Libresse voor 0,99.
libresse maandverband
libresse maandverband
  • Pleisters. Deze kinderpleisters zijn een aanrader. Waterafstotend & ademend. 20 stuks voor 0,89.
kinderpleisters
kinderpleisters

 

  • Pasen. Hoe leuk is dit? Een heuse kippenhok gevuld met chocolade kippen. Met Pasen zeker een aanrader! Prijs: 0,99

 

Pasen
  • Panty: Panty’s heb je nooit genoeg. Standaard heb ik er een paar in mijn kast liggen. 2 stuks 0,89!

 

Panty
  • Geurkaars: Dit is leuk om cadeau te geven of zelf te houden. Kaarsen doen het altijd goed. Geurkaars marmer look 0,99.

 

 

Geurkaars
Geurkaars
  • Stofdoeken:  Sinds ik deze spargo stofdoeken heb aangeschaft wil ik niets anders meer. De vloer, meubels alles maak je er stofvrij mee. 20 stuks 0,89.
stofdoek
stofdoek
  • Milka. Dit spreekt voor zich lijkt mij 🙂 Trakteer jezelf of als cadeau. 0,69.
milka
milka
  • Bewaarboxen. Bewaarboxen zijn ideaal om restjes & sauzen in te bewaren. Snacks/fruit voor naar school of werk. 5 stuks voor 0,79!
bewaarboxen
bewaarboxen

Winkel jij regelmatig bij de Action? Zo,ja wat zijn dan jouw handige Action items? Leuk als je het met mij deelt.

Blijf dicht bij jezelf! ( dit is mijn levensmotto),

Hinda