thuiswerken voor en nadelen

8x Waarom thuiswerken niets voor jou is!

Elke dag ontvang ik bergen met mails en pb’tjes op mijn Facebook. Ik wil ook thuiswerken, kun jij mij helpen? Wat er met helpen in 99% van de gevallen bedoeld word, is

Ik wil graag op de bank liggen, kun jij bakken met geld over mij uitstrooien als ik mijn laptop aan doe?

NEE dus!! Dat kan ik niet. En beter, nee dat wil ik niet. Ik wil je helpen, begeleiden, je vragen beantwoorden. Maar ik ga het niet voor je doen.

Hier dus 8 redenen waarom je dus niet aan thuiswerk moet beginnen.

 1. Je houd niet van werken: Sorry.. ook bij thuisWERKEN moet je echt eerst iets doen voor je resultaat ziet.
 2. Je hebt iemand nodig die jou verteld wat je moet doen: voor thuiswerken moet je enorm zelfstandig zijn en discipline hebben.
 3. Je verwacht een vast salaris met vakantie bonus en kerstpakket: tenzij je dat voor jezelf regelt, is er niemand die dat voor je doet. Als thuiswerker ben je zelfstandig ondernemer, en je krijgt betaald wat je aan commissie binnen haalt.
 4. Je wilt graag tijdens het werk bellen met je moeder, je vriendje appen en met je vriendinnen Facebooken: kan allemaal! Houd er alleen rekening mee, dat je geen uur salaris ontvangt, dus als je niet werkt, verdien je ook niets. Later wel, maar in het begin niet..
 5. Je wilt graag alle informatie en al het voorwerk op een presentatie blaadje, beginnen en meteen verdienen wat iemand verdiend die al langer bezig is: dit werkt bij een “normale” baan niet zo, ook niet bij thuiswerken. Wel kun je aan de hand van wat cursussen, jaren onderzoek overslaan, en redelijk snel een goed inkomen verdienen.

  Tip!

  Ben je echt serieus om thuis te werken, begin dan eens op Pinterest. Er staan letterlijk duizenden tips over thuiswerken!

 6. Je wilt 0€ investeren: dit is mogelijk. Alleen kan het dan heel erg lang duren voor je weet wat je moet doen om echt geld te verdienen. Het meeste geld online verdien je met de affiliate programma’s. Je moet wel weten hoe die werken, hoe je traffic krijgt, wat traffic is.. etc. Je kunt dus niet vandaag “ook” een blogje beginnen, en morgen verwachten dat de advertorials bijvoorbeeld binnen stromen.
 7. Je wilt niet eerst tijd investeren: ook niet slim, je moet echt eerst eens gaan browsen wat er voor jou is. Wat voor mij werkt, en wat ik leuk vind, hoeft niet zo voor jou te zijn. Ik heb een hoop geprobeerd, en andere dingen hebben vrienden gedaan omdat het voor mij op dat moment niet interessant was. Niet omdat ik er niets aan kan verdienen, maar omdat ik het bijvoorbeeld gewoon niet leuk vind.
 8. Je zoekt overal een addertje onder het gras: hoe vaak ik wel niet hoor dat als jij lid word, ik er dan ook op verdien, en dat kan niet. Waarom niet? Ik heb je toch geholpen? Jij verdient er niet minder op, en ik ben geen liefdadigheidswerker. Als jij via een link op deze site een cursus afneemt of met een programma start, verdien ik daar aan idd. Daar voel jij niks van. Helemaal N I E T S. Ik wel 🙂 Dus daar is je addertje.. ik heb jou geholpen, en jij betaald mij niet, dat doet het bedrijf. Vreselijk, moet je maar tegen kunnen 😉

Ik hoop dat je hier wat verder mee komt. Wil je nog steeds thuiswerken, ga dan op je gemak alle posts lezen, en kijk wat bij jou past.

Werk jij thuis? Of wil je gaan thuiswerken?

thuiswerken voor en nadelen
#wahm #momboss

 

 

Spread the love