Action Shoplog en maak kans op 25€ Action shoptegoed!

Simpel je interieur opfleuren hoeft niet veel te kosten. Met een paar kleine accessoires kun je al heel makkelijk een andere sfeer creëeren of de boel een andere uitstraling geven. En wat is er nou leuker dan dit doen met een klein budget!

Onlangs hebben we een nieuwe keuken laten plaatsen. Super blij natuurlijk, alleen merkte we wel dat we wat weinig ruimte in de lades hadden voor de grotere keuken tools zoals de spatels. Bij Action kwam ik al snel een paar hele leuke potten tegen. Deze potten zijn er in twee maten en in verschillende kleuren en prints. Ik heb gekozen voor een grote pot voor de spatels en twee kleinere voor de suikerklontjes en thee. Ze kosten maar een paar euro per pot en toch heb je binnen no-time weer wat ruimte op je aanrecht!

Ook vond ik deze hele leuke ronde onderzetters voor de salontafeltjes. Wij hebben namelijk twee ronde tafels. Waarvan 1 van hout is en een licht blad heeft. Dat betekend dat je natuurlijk elke vlek ziet zitten. Deze onderzetter past precies en geeft gelijk een beetje kleur aan de tafeltjes. En het makkelijke is dat je ze ook zo in de wasmachine gooit als er een vlekje op zit. Ook deze kostte nog geen €2.

Winnen!!!

Wil jij kans maken op die €25 Action shoptegoed??

  • Like onze Facebookpagina (verplicht)
  • Tag je bff, moeder, tante, vriendje of vriendinnetje onder de post (verplicht, let op : niet jezelf taggen!)
  • Delen wordt gewaardeerd = niet verplicht
  • Door onze instagram te volgen krijg je een extra kans

De winnaar heeft voor de kerst bericht!

Klik hier om kans te maken op een mooie aqua B-Bag B-Box poef winnen of 30€ Printcandy shoptegoed!

 

Spread the love