Voor de vrouw met een klein budget en grote dromen

Adverteren

Adverteren

Mamaisblut.nl werkt graag samen met partners die aansluiten bij  haar doelgroep. Dit zijn vnl vrouwen in de leeftijd van 20 tot 45. De helft daarvan zijn moeders. Ik ben geïnteresseerd in alles wat past in een low budget, thuiswerken, winacties en sta uiteraard open voor suggesties.

Wij horen graag uw suggesties, tips, vragen en advertentie mogelijkheden. We accepteren ook advertorial blogs, of kunnen die voor u schrijven. Als u ons samples voor weggeef acties, testen of ter promotie, van uw product wilt sturen, mail dan:

hello@mommylovespink.nl

Of stuur direct naar ons postadres:

Pink Press ovv Mama is Blut
P.O. Box 8085
Ede, GLD 6710AB

Een pakje opsturen zonder voorgaande afspraken geeft geen garantie op plaatsing.

Samenwerkingen

Pink Press heeft o.a. samenwerkingen gedaan met:

DISNEY-HUISHOUDBEURS-NOKIA-VINGINO-KLM-TRANSAVIA-XS-KLEERTJES.COM-EVE-SKECHERS-BEDDEN.NL-SHUTTERSTOCK-KRUIDVAT-ETOS-THEBODYSHOP-OLLIEWOOD-OTTO-BQZ-K3-JUMBO-LIDL-LAMPENONLINE-TREETSTRADITIONS-BEPANTHEN-HELLOFRESH-KIXXONLINE-BOTI-HORLOGENL-ZAPFCREATIONS-TINA-ALLKINDSOFTHINGS-BBCFIRST-KNEIPP-CATTIER-WAGAMAMA-LOFF-SQULA-KURIOWATCH-RETROFAMILY-NO7-GRANDEITALIA-HONIG-PLUSMARKT-BREASTGRO-TKMAXX-HUNKEMOLLER-FREYA-JULIANATOREN-STOKKE-SANSONLINE-BOBIKE-POLLETTE-KINDERZWERFBOEK-S’OLIVER-PUPA-VICHY-HEMA-LOREAL-MERINO-BURGERSZOO-APENHEUL-NATURALHEROES-YAYA-SUMMUM-ABIGAILWOODS-LUMBR-MCGREGOR-WHOSTHATGIRL-JEROENBEEKMAN-MACDONALDS-BRANDFIELD-URBANDECAY-SUNSCAPE-AMSTERDAMFASHIONWEEK-CURACAOFASHIONWEEK en nog veel meer! 

Verder kunt u ons bereiken op:
TWITTER -13.000 volgers
FACEBOOK -2200 volgers
GOOGLE+ 200 volgers
PINTEREST -2000 volgers
INSTAGRAM -5100 volgers

Voor onze algemene voorwaarden klik hier

Pink Press is registered under kvk56102461

Aangesloten bij: