Adverteren

Mamaisblut.nl werkt graag samen met partners die aansluiten bij  haar doelgroep. Dit zijn vnl vrouwen in de leeftijd van 20 tot 45. De helft daarvan zijn moeders. Ik ben geïnteresseerd in alles wat past in een low budget, thuiswerken, winacties en sta uiteraard open voor suggesties.

Wij horen graag uw suggesties, tips, vragen en advertentie mogelijkheden. We accepteren ook advertorial blogs, of kunnen die voor u schrijven. Als u ons samples voor weggeef acties, testen of ter promotie, van uw product wilt sturen, mail dan:

hello@mommylovespink.nl

Of stuur direct naar ons postadres:

Pink Press ovv Mama is Blut
P.O. Box 8085
Ede, GLD 6710AB

Een pakje opsturen zonder voorgaande afspraken geeft geen garantie op plaatsing.

Samenwerkingen

Pink Press heeft o.a. samenwerkingen gedaan met:

DISNEY-HUISHOUDBEURS-NOKIA-VINGINO-KLM-TRANSAVIA-XS-KLEERTJES.COM-EVE-SKECHERS-BEDDEN.NL-SHUTTERSTOCK-KRUIDVAT-ETOS-THEBODYSHOP-OLLIEWOOD-OTTO-BQZ-K3-JUMBO-LIDL-LAMPENONLINE-TREETSTRADITIONS-BEPANTHEN-HELLOFRESH-KIXXONLINE-BOTI-HORLOGENL-ZAPFCREATIONS-TINA-ALLKINDSOFTHINGS-BBCFIRST-KNEIPP-CATTIER-WAGAMAMA-LOFF-SQULA-KURIOWATCH-RETROFAMILY-NO7-GRANDEITALIA-HONIG-PLUSMARKT-BREASTGRO-TKMAXX-HUNKEMOLLER-FREYA-JULIANATOREN-STOKKE-SANSONLINE-BOBIKE-POLLETTE-KINDERZWERFBOEK-S’OLIVER-PUPA-VICHY-HEMA-LOREAL-MERINO-BURGERSZOO-APENHEUL-NATURALHEROES-YAYA-SUMMUM-ABIGAILWOODS-LUMBR-MCGREGOR-WHOSTHATGIRL-JEROENBEEKMAN-MACDONALDS-BRANDFIELD-URBANDECAY-SUNSCAPE-AMSTERDAMFASHIONWEEK-CURACAOFASHIONWEEK en nog veel meer! 

Verder kunt u ons bereiken op:
TWITTER -13.000 volgers
FACEBOOK -2200 volgers
GOOGLE+ 200 volgers
PINTEREST -2000 volgers
INSTAGRAM -5100 volgers

Onze blogs zijn:

PinkPress.nl is een feel good site met een healthy insteek, fashion, en beauty voor de 30+. Lees over reizen, dagtripjes, lekker/gezond eten en het interieur. ADHD en autisme is erg belangrijk voor ons, maar ook andere itemas uit het dagelijks leven. Met een puber en een peuterpuber worden ook de mama’s niet overgeslagen. This is Life after 35!

Beauty-Unboxing.nl is gestart vanuit een passie voor beauty producten. Tegenwoordig wordt het gezien als de place to go voor de fashionista met een maatje meer. Maar ook reizen, lifestyle en interieur worden uitgebreid besproken. Veel interessante reviews, tips en uiteraard originele shoots. Mijn zwangerschaps journey komt ook aan bod.

Mamaisblut.nl een lifestyle site voor iedereen op een low budget. Voor diegene die graag kwaliteit kiest voor een goede prijs. Voor diegene die graag leest over tips om te solliciteren, bloggen of ander werk. Voor diegene die meer wil!

MommyLovesPink.nl is de site voor de vrouw die graag moeder wil worden, zwanger is, en natuurlijk de mama’s van babies en kindjes tot 4 jaar. Met veel persoonlijke verhalen, maar ook tips en tricks.Met mooie interieur en fashion inspiratie voor de kids en zwangere vrouwen.

TheDecorator.nl is onze jongste website. Op deze site kun je terecht voor je dagelijkse dosis interieur inspiratie, design meubels en lifestyle artikelen. Zowel het interieur, exterieur en woonaccessoires komen regelmatig aan bod.

LifeofKeira.nl Keira is een meisje van 11, die graag vlogs maakt. Sinds kort heeft zij ook haar eigen blog. Zij blogt/vlogt over kleding, de Sims4, speelgoed, lekkere dingen en andere dingen die een meisje van 11 interessant vindt!Voor onze algemene voorwaarden klik hier

Pink Press is registered under kvk56102461

Aangesloten bij:

Spread the love