Huis isoleren levert geld op

Besparen door je huis goed te isoleren.

Met het najaar in aantocht is het slim om te kijken hoe je woning is geïsoleerd en hoe je kunt besparen op de stookkosten. Loop even een goed rondje om je huis en kijk onder andere naar de gevelisolatie, dakisolatie, muurisolatie, en de spouwmuurisolatie. Hoe zijn je ramen geïsoleerd en heb je wel goede vloerisolatie? En als je dan toch de vloer bekijkt, hoe goed is je kruipruimte geïsoleerd?

Ontdek welke verschillende opties er zijn om een mooie isolatie te krijgen. Ook is het goed om te kijken welke verbeteringen er nog mogelijk zijn. In de laatste jaren zijn de technieken sterk verbeterd, goedkoper en duurzamer geworden. In sommige gevallen kun je zelfs een
RIVM subsidie isolatie ontvangen bij de gemeente.

Doe het voor de nieuwe generatie, en je portemonnee 😉

 

Zeker wanneer je kinderen hebt wil je natuurlijk dat ze mooi kunnen opgroeien. Voor het milieu is daarom slim om te kiezen voor een goed geïsoleerde woning. Tegenwoordig zijn er zoveel verschillende, budgetvriendelijke, mogelijkheden om van je woning een sterk en warm thuis te maken. 

Vochtige tocht muren uit de jaren 20? Dan is spouwmuurisolatie dé oplossing om dit snel tegen te gaan. Er komt geen enge grote verbouwing aan te pas waar jij en de buren last van hebben. Je hoeft ook niet bij je schoonmoe te logeren met de kinderen, de klus is namelijk in nog geen dag klaar volgens de spouwmuren isoleren info. Vocht en schimmel krijgen nu geen kans meer en dat is weer fijn voor de luchtwegen en gezondheid van jou en je kinderen. 

Verdien geld door je woning te isoleren

Geld verdienen door te isoleren? Ja het is natuurlijk geen geheim dat de energiekosten ieder jaar weer verder omhoog gaan. Het is daarom raadzaam om te kijken naar een goede mogelijkheid om je woning beter te isoleren. Kies er niet alleen voor om zo geld te besparen op de stookkosten, maar ook omdat je woning meer waard zal worden omdat je een verbeterd energielabel zult ontvangen. Dit energielabel moet je weer aanleveren zodra je je huis gaat verkopen en zorgt voor meerwaarde op de huizenmarkt. 

Isoleren is dus niet alleen goed voor jouw toekomst, maar ook die van je kinderen en mogelijke kleinkinderen. Wanneer ga jij beginnen met isoleren?

Tips om het huis te isoleren

Spread the love