Voor de vrouw met een klein budget en grote dromen

Met deze 4 tips kun je besparen op cadeautjes

Met deze 4 tips kun je besparen op cadeautjes

Cadeautjes heb je altijd nodig. Het hele jaar door. Een cadeautje voor een verjaardag, of binnenkort weer Valentijnsdag. Deze cadeautjes kosten bij elkaar ontzettend veel geld. Je wilt namelijk wel het liefst met iets leuks aankomen. Wij geven je graag tips om te besparen op cadeautjes.

Shop cadeautjes tijdens sale

Elk jaar is er aan het eind van elk seizoen wel een uitverkoop. Vaak kom je hier ontzettende leuke dingen tegen voor een lage prijs. Omdat je denkt dit niet nodig te hebben laat je het toch aan je voorbij gaan. Dit moet je vanaf nu niet meer doen. Een leuk puzzelspel dat je met 50% korting kunt kopen kun je alvast inslaan voor volgend jaar als kerstcadeautje voor onder de boom. Kom je een geweldig knutselpakket tegen die je kunt krijgen met een hoge korting in de winkel? Dan kun je deze alvast inslaan als schoencadeautje voor volgend jaar. Op deze manier heb je voor een prikkie ontzettende leuke cadeautjes op voorraad voor een hele leuke prijs. Hier kun je tot tientallen euro’s mee besparen.  

 

Reclamefolders

Als je de reclamefolders in de gaten houdt, dan kom je veel leuke aanbiedingen tegen. Maak hier ook slim gebruik van. Op deze manier kun je de zelfde producten kopen voor een mooie prijs. Daarnaast kun je tussen de reclamefolders ook leuke kortingsbonnen vinden. Denk aan bonnetjes waarmee je op producten 20% korting krijgt tijdens een speciale kortingsavond. Maak hier gebruik van zodat je kunt besparen op een cadeau.

 

Maak gebruik van online kortingscodes


Als je online rondkijkt, kun je veel leuke cadeautjes vinden. Er zijn namelijk ontzettend veel kinderkledingwinkels en speelgoedwinkels die online een heel groot assortiment hebben. Bij deze winkels kun je vaak profiteren van online kortingscodes. Met deze kortingscodes kun je veel korting krijgen op alles wat ze in het assortiment hebben. Zo kun je hele leuke cadeautjes kopen voor een mooie prijs.

 

Shop bij betaalbare winkels


Bij de Action, Hema en Zeeman kun je ontzettend veel cadeautjes vinden waar je iemand heel blij mee kunt maken. Het belangrijkste is dat het ook erg betaalbaar is.  Koop hier allerlei dingetjes en bundel het tot een cadeaupakketje. Ik weet zeker dat je hier iemand erg blij mee kunt maken!

 

Waar en wanneer koop jij je cadeautjes?12 thoughts on “Met deze 4 tips kun je besparen op cadeautjes”

 • Goeie tips. Ik kijk alleen zelf nooit in reclame folders, vind t zo’n papierwinkel en spaar liever t milieu met een nee-nee sticker. Wel kijk ik online naar aanbiedingen. Heb thuis een cadeaudoos met Kinder cadeautjes die ik regelmatig aanvul. Zo was ik laatst bij Sissy Boy waar ze nog allemaal prachtig speelgoed in de aanbieding hadden! 🙂 Altijd fijn!

 • Ik vind cadeautjes kopen tijdens de sale altijd lastig. Ik weet dan nooit voor wie ik shop en soms liggen de cadeautjes een jaar in de kast omdat ik dan niet weet bij wie ze passen

 • Ik ben een echte coupon-mom en word helemaal wild van artikels als deze.
  Ook voor cadeautjes ga ik vaak op zoek naar leuke combinaties die niet te duur zijn, al hangt dat wel heer erg van de gelegenheid af natuurlijk…

  Soms kies ik er ook wel voor om wat meer te spenderen, dat gaat dan vaak over electronica enzo. Daar verkies toch echt wel kwaliteit boven prijs!
  Supertips die je geeft?

 • Voor de feestdagen en verjaardagen koop ik inderdaad het hele jaar al in. Als ik iets leuks in de aanbieding tegenkomen, dan haal ik het alvast in huis

 • Ik koop heel vaak cadeautjes omdat ze dan in de sale zijn en ik het echt niet kan laten liggen. Dit gaat dan in mijn cadeaukast totdat er een gelegenheid is om het weg te geven. Fijn, want zo heb je altijd wel een cadeautje in huis.

 • Ik ben inderdaad gek op kortingscodes, en als het even kan probeer ik of een webshop is aangesloten bij shopkorting zodat ik daarmee nog wat geld terug kan krijgen later

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


%d bloggers liken dit: