Besparen op je telefoon en televisie kosten?

Besparen, wie wilt dat nou niet. Maar hoe doe je dat als er maar een paar goede aanbieders zijn op het gebied van telefonie en televisie. Wij hebben een goede tip voor je. Lees je mee?

Hoewel het in sommige gevallen voordeliger kan zijn om bijvoorbeeld je verzekeringen bij verschillende aanbieders af te nemen is dat in dit geval niet altijd zo. Zeker niet wanneer je een meerpersoonshuishouden hebt. Kijk maar eens naar KPN. Hier kan je terecht voor al je mobiele telefoonabonnement, televisie en ook je internet.

KPN Compleet

Hoe meer producten van KPN je combineert, hoe meer extra cadeautjes je krijgt. En het mooie is dat dit ook voor altijd zo blijft zolang je maar meerdere diensten af neemt. Des te meer je afneemt, des te meer je ontvangt! Wat krijg je dan als je bijvoorbeeld je mobiel abonnement en je tv en internet bij hun afneemt hoor ik je denken. Nou, best veel!

€ 5,- extra korting per abonneert
Dubbele data bundels
Onderling MB’s delen
Gratis een extra zenderpakket
Gratis onderling bellen

Wij hebben zelf beide een Sim-only mobiel abonnement. En omdat we KPN compleet zijn krijgen we dus ook nog ieder 5 euro korting per maand op onze telefoonabonnement. Dat scheelt ons dus nog eens 10 euro per maand! En omdat we ook dubbele data bundels krijgen hoeven we ook niet meer een hele grote bundel af te nemen en besparen we dus alleen al een hoop op ons mobiel abonnement. Daarnaast kunnen we ook nog eens onze MB’s met elkaar delen waardoor we altijd voldoende hebben maar niet te veel hoeven af te nemen. Benieuwd naar meer informatie over mobiel, neem dan zeker even een kijkje op de site van KPN.

Nou wilt de man des huizes heel graag voetbal kunnen kijken. Maar om nou los FOX Sports Eredivisie af te nemen is nogal aan de prijs als je het mij vraagt. Dit kost namelijk toch weer €7,50 per maand. In de maanden dat er niet veel voetbal op TV is kun je ook heel makkelijk switchen naar een anders zenderpakket. Bijvoorbeeld voor de kids, of een van de andere zenderpakketten.

Wij zijn zelf heel erg te spreken over KPN Compleet. Ben jij er al bekend mee?

Spread the love