bingo

Fan van bingo maar geen budget? Dit zijn je opties

Online kansspelen spelen is iets dat veel mensen erg leuk vinden. Mocht jij dit ook leuk vinden, maar heb jij geen budget? Dan heb je genoeg mogelijkheden om dit alsnog te kunnen spelen. Ben je benieuwd naar alle verschillende mogelijkheden? Dan lees je hieronder een aantal opties, zodat je toch nog Bingo kunt spelen. Dit is ideaal voor eenieder die geen budget heeft, maar toch bingo wilt spelen.

Online spelen

Als je Bingo wilt spelen, dan zijn er verschillende websites en apps waarop je Bingo zonder budget kunt spelen. Je kunt dan als het ware spelen met fictief geld. Zo kan je van het spelletje genieten zonder dat je geld kwijt kunt raken. Mocht je uiteindelijk wel voor geld willen spelen, dan zijn er momenteel nog geen legale aanbieders. Ook online spellen spelen voor geld is momenteel nog verboden. Volgend jaar zal dit allemaal veranderen vanwege de legalisering online van casino games.

Een bingoavond organiseren met je vrienden

Als je bingo wilt spelen, dan kun je uiteraard ook zelf een bingoavond organiseren. Zo kun je samen met je vrienden een leuke avond plannen, zonder dat je geld uit hoeft te geven. De kans is groot dat een aantal van je vrienden of familieleden het ook erg leuk vinden om mee te spelen met bingo. Het enige dat je nodig hebt is een bingomolen met balletjes, wat hapjes en drankjes. Zo’n avond kost je dus nauwelijks geld!

Op zoek gaan naar een bingo-evenement

In de meeste steden en dorpen wordt er zo nu en dan een bingo-evenement georganiseerd. Veel van deze evenementen zijn gratis en voor andere betaal je een klein bedrag aan inschrijfgeld. Een bingo-evenement is ontzettend gezellig en je kunt hier een hoop nieuwe mensen leren kennen. Is er een bingo-evenement bij je in de buurt? Dan is het absoluut aan te raden om hierbij aan te schuiven.

Een echte aanrader voor mensen die in de randstad wonen is de Bingo Boot in Amsterdam. Deze boot kun je met vrienden, familie of collega’s huren en is iets wat je waarschijnlijk nog nooit mee hebt gemaakt. Rond gevaren worden in een mooie sloep en tegelijkertijd bingo spelen met de groep. Het is daarnaast mogelijk om sushi aan boord te bestellen, of zelfs een 3 gangen diner. Voor groepen met een klein budget kun je het uiteraard ook alleen bij bingo, varen en een klein drankje houden.

 

Spread the love