Black Beauty Box: budget beauty voor de donkere vrouw

Een beauty box speciaal voor de donkere vrouw. Is dat nou echt nodig? Ja, zeker ook al leven we in 2016 in een multi culturele samenleving. Qua aanbod is het vaak ver te zoeken voor deze type huid. Dominique Capadose van Branded by Beauty heeft daar iets op bedacht: De Black beauty box.

Beauty Black Box

Het leuke van deze Black Beauty box is, vind ik persoonlijk is dat je voor 17,50 euro diverse merken gaat uitproberen voordat je daadwerkelijk iets gaat aanschaffen. Zie het als een “try before you buy”. In deze box vind je echt van alles voor je haar en huid. Maar ook veel vouchers waaronder een make-over voucher t.w.v. 85 euro. Ideaal voor de feestdagen lijkt mij!

14650317_1811247355779405_3506645403118343403_n

Persbericht:

Wat geweldig dat we in een tijd leven dat Lupita op de cover van Vogue staat en Taraji P. Henson (a.k.a. Cookie van Empire) een haar eigen lipstick mag uitbrengen voor het wereldbekende merk MAC! Maar laten we eerlijk zijn. Hoewel de wereld laat zien steeds meer open te staan voor alle vormen van schoonheid, lopen de meeste merken nog steeds achter.

We herkennen allemaal wel die zoektocht naar de juiste tint foundation. Of dat we in de toko staan en een man moeten vragen naar het juiste product voor ons haar. Als donkere vrouw is het nog steeds lastig om producten te vinden die passen of advies te verkrijgen bij ons haar, huid, lifestyle & fashion. En als we iets willen proberen, dan betalen we meteen de hoofdprijs.15036385_1818427928394681_1803037808716301611_n-1Met het introduceren van de Black Beauty Box, willen wij van Branded by Beauty hier verandering in brengen. De Black Beauty Box is daarmee de eerste beauty box voor de gekleurde vrouw, bestaande uit een hoop goodies! Dankzij de Black Beauty Box, kun je als vrouw, met voor alle meer dan 50 tinten bruin, kennis maken met nieuwe merken. Laat je inspireren door tips & tricks van de professional en ontdek welke technieken bij jou passen. Probeer nieuwe producten uit en laat jezelf verwennen met de diensten, die we jou tegen een zeer voordelige prijs kunnen aanbieden of zelfs geheel gratis, dankzij de samenwerking met onze beauty partners.

Black Beauty Box Curls
Black Beauty Box Curls

De Black Beauty Box kost €17,50 en wordt in 2 versies uitgebracht. Een editie voor de vrouw en 1 voor moeder en kind, speciaal voor het event Locked & Loose Kids editie. “De waarde van de Black Beauty Box ligt ver boven de aanschaf waarde. En voor deze eerste editie pakken wij extra uit!” Aldus het team Black Beauty Box.

Wil je zelf een box aanschaffen of kado doen?

https://www.facebook.com/BlckBeautyBox/

 

 

Spread the love