BLUSH-Beauty & Skin Clinic Winactie

Afgelopen woensdag heb ik een heerlijke beauty dag gehad bij Blush in Amsterdam. En dat gun ik jou ook, lees snel wat je kan winnen.

Van de week heeft mijn vriendin een event georganiseerd in Amsterdam. Dit event is bedoeld voor (startende) ondernemers. Een modeshow was een onderdeel van de avond. Omdat er een model ziek was geworden, werd mij dus gevraagd of ik eventueel kon invallen. Ik kan je zeggen mijn modellen carrière ligt ver achter me. Maar de nood was hoog, dus ik heb ja gezegd.

Het was echt een heerlijke dag. De dag begon bij de kapper, vervolgens mocht ik dus naar Blush. Zodra je daar de deur opendoet komt er een heerlijke geur op je af. Eerst kreeg ik een ontspannende gezichtsbehandeling. Toen een heerlijke manicure en als kers op de taart werd mijn make up gedaan door een visagiste. Geloof me elke vrouw zou dit moeten krijgen of doen want je voelt zo herboren. Je gehele dagelijkse leven laat je even achter je.

Blush is gevestigd in Amsterdam aan de zuid as. Je kan hier terecht voor diverse behandelingen. Fijn vind ik het, dat de keuze zo divers is en de openingstijden tot 21.00 zijn. Na je werk even een behandeling nemen is toch super! Ik bedenk me nu eigenlijk dat de zorgverzekeraars dit standaard in hun pakket zouden moeten opnemen. Er zouden echt minder mensen overspannen raken.

Na de behandelingen mocht ik die avond prachtige creaties aan, op dat moment was ik even geen mama. Een vriendin van mij die ook mama is heeft 1 keer met mij zo’n beauty dag gehad met een foto shoot eraan gekoppeld. Ze zegt eigenlijk moeten alle mama’s dit een keer doen!

WINNEN!!

Namens Blush ga ik jullie iets leuks aanbieden. Ik heb 2x een behandeling weg te geven van verven & epileren van de wenkbrauwen. Dat mama blut is, houdt niet in dat we onszelf niet af en toe mogen verwennen toch?

Enige wat je hoeft te doen is aan te geven waarom je deze behandeling graag wilt winnen? De winnaars krijgen binnen een week bericht.

Voor extra kans kun je dit bericht delen, en ons volgen op Facebook!

 

3 thoughts on “BLUSH-Beauty & Skin Clinic Winactie

  1. Ik ben zo slecht in mijn wenkbrauwen bij houden, zou geweldig zijn om ze weer eens tip-top te hebben.

Comments are closed.