Budget Cadeautjes om voor jezelf te kopen!

Budget Cadeautjes om voor jezelf te kopen!

Of je nu wel of geen relatie hebt. Zo nu en dan móet je jezelf even lekker in de watten leggen: een bubbelbad, een maskertje of wat dacht je van een ondeugend speeltje? Jezelf verwennen, dat kun jij natuurlijk als de beste! Helemaal na het lezen van deze blog met heel veel inspiratie aan budget cadeautjes om voor jezelf te kopen. 

 

Meer tijd voor je hobby

Door je veeleisende werkgever of drukke gezinsleven is het soms heel erg lastig om tijd vrij te maken voor je hobby’s. Met de kerstvakantie in het vooruitzicht, raad ik je aan om jezelf een paar vrije dagen cadeau te geven om met je hobby bezig te zijn. Plan die momentjes ook alvast in voor januari. 

 

Maak afspraken met andere mensen, regel oppas voor de kinderen of volgt een (online) DIY-workshop. Dan weet je 100% zeker dat er geen andere verplichtingen tussendoor komen waardoor je geen tijd hebt om met je hobby bezig te zijn. 

 

Geurkaarsen

Ik weet niet hoe het met jou zit, maar wanneer ik mezelf een nieuwe geurkaars cadeau geef word ik toch altijd wel weer heel erg blij. Kies je favoriete geur of ga eens out of your comfort-zone en kies een andere geur. Wie weet maakt het wel een bepaald (sensueel) gevoel bij je los. Komt goed van pas bij de volgende cadeau tip:

Een spannend speeltje

Wil je even goed ontspannen? Zet die lekkere sensuele geurkaars van hierboven aan en plof op je bed met een gezellig speeltje. Er bestaan genoeg goedkope seksspeeltjes die zorgen voor maximaal genot. Jezelf verwennen, kan jij als de beste!

 

Een lange warme douche of een badsessie

 

Koop je favoriete bad bruisbal, plaats wat geurkaarsen op de rand van het bad en plons er voor een uurtje in. Bovenstaande tip met betrekking tot de seksspeeltjes kun je ook hier natuurlijk uitvoeren. Er zijn voldoende seksspeeltjes die ook waterproof zijn. 

 

Een masker 

Nog een fijne budget cadeautje: een lekker gezichtsmasker. En yes, ook deze kun je weer combineren met je baddersessie hierboven. Kies jij voor een smeerbaar masker of een sheet-mask?

 

Rose quartz roller

 

Je weet dat het belangrijk is om naar de sportschool te gaan voor dat gezonde lichaam, maar waarom zou je niet nadenken over een training voor je gezicht? Dit oeroude schoonheidsritueel komt helemaal uit Azië en masseert de huid en de onderliggende spieren. Het rozenkwarts kristal wordt gewoonlijk de liefdessteen genoemd: het geneest en trekt zelfliefde en liefde voor anderen aan, verhoogt het zelfrespect en herstelt het vertrouwen.

 

Met welke van deze budget cadeautjes voor jezelf ga jij jezelf vandaag verwennen?

Budget Cadeautjes om voor jezelf te kopen!

Spread the love