Budget proof de zomer in!

De zomervakantie komt er aan, en het blijft maar mooier en mooier weer worden. Gooi daarom alle warme winter kleding maar snel op zolder en haal de zomer kleding maar weer naar beneden! In dit blog artikel zal ik je een aantal items laten zien waarmee je van elke outfit een zomerse outfit kan maken. Kortom budgetproof de zomer in!

Met deze items ga je zeker fashionable en budgetproof de zomer in!

De maxi rok

Met een paar basic zomer items in je kast kun je al snel van iedere outfit een budget proof zomer outfit maken. Zorg bijvoorbeeld voor een maxi rok. Met een simpel hemdje of een leuk t-shirt heb je al heel snel een casual look! Wanneer je een iets nettere gelegenheid hebt kun je de rok ook combineren met bijvoorbeeld een satijnen topje en mooie hakschoentjes.

rok
Deze maxi rok is van Esprit!

De t-shirtjurk

Een andere musthave voor deze zomer is de t-shirtjurk. Een combinatie van een t-shirt met een jurkje. Ideaal om aan te doen wanneer je gewoon zelf in de tuin rond loopt, maar ook heel erg leuk met een paar sandalen naar de stad! Zorg voor een effe kleur en je kunt hem zelfs naar je werk dragen!t-shirt jurk

De slippers

En last but nog least, slippers! Met een goed paar slippers (en ja, hier mag je echt wel iets meer voor betalen) kan je heel makkelijk een paar zomers doen. Ik kies altijd voor een paar Birkenstocks omdat deze gewoon heel erg fijn zijn voor mijn rug en daarnaast een paar mooie leren slippers voor nettere gelegenheden en uiteraard Haviana’s voor naar het zwembad.

De topjes

Uiteraard is het ook van belang dat je voldoende basic topjes in je kast hebt hangen. Omdat mijn topjes altijd wel verkleuren door het gebruik van zonnebrand kies ik er vaak voor om wat goedkopere topjes te scoren, dan is het gelijk een stuk minder zonde als ik ze weg moet gooien!
Wanneer deze drie simpele items in je kast hebt hangen kom je zeker weten budgetproof de zomer in!
Spread the love