Budgetproof naar Bikiniproof

Dat op dieet gaan duur is, is iets wat ik regelmatig hoor. Maar je kunt echt wel budgetproof naar bikiniproof! Het hoeft geen bakken met geld te kosten met deze tips.

Over een paar maanden is het zomer, en ik heb nog geen bikinibody!

Op oud en nieuw hebben we allemaal van die geweldige voornemens om op dieet te gaan, te sporten 3uur per dag, zodat we dit jaar echt strak het strand op kunnen. Om dat echt mogelijk te maken had je idd 2 maanden geleden moeten beginnen, maar met een beetje hulp lukt dat nog.

Tips voor de bikinibody

  1. Het kan geen kwaad om te investeren in een mooi en goed zittend badpak of bikini. Slecht materiaal gaat lubberen en staat heel slonzig. Een goede kwaliteit zie je meteen, en dat kleed ook veel mooier af. Je kunt een badpak of bikini langer mooi houden door je aan het was advies van de Hunkemöller te houden.
  2. Sporten hoeft echt niet duur te zijn. Een springtouw is 1.50 bij de Action, en 10 minuten per dag zet je hele metabolisme op zijn kop. Het heeft zo een positief effect op humeur, darmstelsel, en hele lijf, dat ik mij meteen zit af te vragen waarom ik dat toch altijd vergeet. Het zal aan de regen en sneeuw liggen… Voor hardlopen heb je wel goede gympen nodig, maar als je al hebt dan is ook hardlopen gewoon gratis. Op YouTube staan ontelbaar veel filmpjes voor home work outs die je gewoon thuis in de woonkamer kunt doen. Wat ook leuk is, zijn de challenges. Dan doe je 30 dagen bijvoorbeeld de burpee challenge, en aan het eind van die 30 dagen ben je super goed, en een stuk strakker. Vooral goed voor diegene die een stok missen als ze niet naar de sportschool gaan.
  3. Verse groente en fruit is vaak duurder dan een pak diepvriesfrikadellen, maar als je laat op de dag naar de winkel of markt gaat, is er vaak een flinke korting op alle verswaar. Soms rustig tot 75%. Je kunt het dan alsnog even invriezen. Fruit vast wassen en snijden, en in porties bewaren in de vriezer voor lekkere smoothies.

Tessa

Vanaf volgende week komt er hier elke week een blog over gezonde voeding, sporten en alles op een laag budget. Tessa woont pas op zichzelf, en weet er alles van! Dit is echt mijn tip voor jou, want ze heeft er echt heel veel verstand van, en maakt ook heerlijke recepten!

Het belangrijkste is natuurlijk dat hoe dun of dik je ook bent, je wel gewoon kan lachen naar je spiegelbeeld. Dat geeft je de beste look op het strand. Helemaal gratis!