Cadeautjes geven aan kinderen: on a budget

Als je zoon of dochter is uitgenodigd voor een partijtje ben je natuurlijk blij voor hem of haar. Je kids krijgen de kans om te leren socializen en hebben waarschijnlijk een leuke middag.

Het enige probleem is dat je vervolgens een cadeau moet gaan kopen voor dat kind, welke je waarschijnlijk niet eens kent, en je niet te veel wilt spenderen. Tegelijkertijd wil je je kids niet opzadelen met ‘het stomste cadeau’. Deze dilemma’s vragen om wat goede ideeën voor cadeautjes voor kinderen.

 

Een gave ballon

Cadeaus voor kinderen hoeven niet duur of speciaal te zijn, als het maar ‘groot’ is. Vooral jonge kinderen vinden ballonnen echt ontzettend gaaf. Een ballon als cadeau is echt een goed idee, want de sfeer zit er vervolgens direct in. Als je je kind op pad stuurt met een grote box met hierin een helium ballon, maakt hij of zij waarschijnlijk echt geliefd bij een groep kinderen. Dit cadeau hoeft echt niet duur te zijn en het ontvangende kindje kan nog wekenlang kijken en spelen met de ballon. 

 

Leuke gadgets

Kinderen en gadgets gaan heel goed samen. Weet je nog dat er een trend was van speciale gelpennen, waarbij je ze in allerlei uitvoeringen kon krijgen. Toen deze pennen hip waren, kon je ze in allerlei kleuren vinden, met glitters en vaak nog met geuren ook. Kijk naar wat nu trendy is bij kids, zoals pennen, slijm of andere gadgets. Vaak kosten deze items geen drol en maak je ze hier echt blij mee.

 

Een spel of activiteit

Kinderen moeten hun energie kwijtkunnen. Geef ze een voetbal en ze zijn de hele middag zoet. Vraag vooral aan je eigen kinderen wat zij leuk vinden om te geven en kijk of je hier een voordelige versie van kunt scoren. Denk aan een gaaf springtouw met glitters of een knikkerbaan die ze zelf in elkaar moeten zetten. Het kan echt zo simpel zijn.

 

Een snoepkluis

Alles wat met suiker en zoetigheid te maken heeft, vinden de meeste kinderen leuk. Om ze nu een grote zak snoep te geven, zullen de ouders wellicht niet heel leuk vinden. Wel kun je ze een gave snoepkluis geven, waar ze hun snoepjes kunnen verbergen voor papa en mama. Dat is heel gaaf en kost weinig.

Spread the love