Wie ben ik?

Mama is Blut!

Wie ben ik?

Ik ben een moeder, die het heel lang heel moeilijk heeft gehad. Ongeveer 5 jaar ben ik een alleenstaande moeder geweest, en nu woon ik samen. Het zelfstandig willen zijn zal altijd blijven. In mijn ogen kan je niet voorzichtig genoeg zijn, en vooral in deze tijd zijn (extra) inkomsten altijd fijn.

Hinda is nu een aantal maanden voor mamaisblut.nl flink aan het bloggen. Zij kent de klappen van de zweep, en weet hoe je van een tientje toch lekker kunt eten voor een week. Waar je designer kleding kunt kopen voor een prikkie, en nog meer leuke budget tips.

De site:

Mamaisblut.nl is ontstaan door mijn zoektocht naar werk. Ik was geëmigreerd van Spanje naar Nederland met een kleintje, en moest hier opnieuw een klantenkring opbouwen voor mijn fotografie. Aangezien ik heel veel voor content websites had gefotografeerd, wist ik aardig wat van affiliatie marketing af. Mijn idee was dus om die kant op te kijken, zodat ik toch ook veel bij mijn dochter kon blijven. Sowieso werk ik al sinds ik 17 ben als zelfstandige, dus voor een baas werken was niet mijn eerste keuze.
Ik heb dus wat sites gebouwd, en flink gepromoot. Ben lid geworden van programma’s, en langzaam aan kwam er toch een inkomen binnen. De fotografie doe ik nog steeds uiteraard, maar de meeste programma’s die je op de site vind, doe ik zelf ook aan mee.

De vraag naar budget tips werd groter, en Hinda en ik zijn daar samen ingesprongen. Je vind dus ook veel tips om van een low budget rond te komen. Ook willen wij graag het sociale aspect rondom armoede bespreken. En alles wat er bij komt kijken. We proberen lekker vaak een winactie te houden, gewoon omdat we het leuk vinden, en jou zo wat extra kansen te geven om toch een keer naar de schoonheidssalon of bios te gaan, of bijvoorbeeld speelgoed en beauty items te winnen.

Wij horen heel graag van jou met tips, recepten, en persoonlijke verhalen. Wij hopen zo samen een platform te worden waar we er voor elkaar kunnen zijn.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *