De leukste cadeaus voor alle soorten moeders!

De feestdagen komen er weer aan! Om dat ook alle moeders in het zonnetje gezet mogen worden heb ik een aantal leuke cadeau tips voor je op een rijtje gezet. Beginnend met de sportieve moeder.

Iedere moeder is anders. Iedere vrouw is anders. De een houd van sporten, de ander maak je helemaal blij met een lekkere high-tea. Terwijl jouw moeder misschien wel gek is op knutselen. Voor iedere mama is wel een leuk moederdag cadeau te verzinnen. Om jou te helpen heb ik een aantal ideeën opgesomd.

De sportieve moeder

Waar maak je nou een sportieve moeder blij mee. Niet heel moeilijk om te raden toch? Iets sportiefs! Bijvoorbeeld een Fitbit voor tijdens het sporten, of neem haar mee op een actief dagje uit door bijvoorbeeld te gaan blowkarten op het strand.

De beauty moeder

Een mooi samengesteld pakketje met bijvoorbeeld een aantal heerlijke producten van Kneipp, een paar lekkere macarons en bloemige geur kaarsen. De standaard cadeausets vind ik al snel wat saai. Maar door er zelf een leuke set van te maken en het op een leuke schaal te zetten maak je het gelijk persoonlijk!

De selfcare moeder

Ook een moeder moet aan zichzelf denken. En dat kan natuurlijk op verschillende manieren. Een moeder kan onder veel stress komen te staan. En om te ontladen kan een vibrator perfect helpen. Wat dacht je van een Tarzan vibrator voor een beetje selfcare?

De smikkelende moeder

Houd jouw moeder meer van lekker smikkelen? Neem haar dan bijvoorbeeld mee uit eten. Of organiseer een hightea of brunch! Via sites als VakantieVeilingen of SocialDeal kun je regelmatig leuke arrangementen kopen voor een leuke prijs.

De knutsel moeder

Houd je moeder meer van knutselen? Zowel online als bij diverse winkels kun je heel goed slagen voor leuke knutsel attributen. Maar je kunt natuurlijk ook knutselen voor je moeder. Bijvoorbeeld een fotolijstje gemaakt van schelpen, of een mooi versierde bloempot.

De mode moeder

Voor de mode liefhebbende moeder kun je bijvoorbeeld een mooi armbandje of een mooi horloge kiezen. Er zijn tal van leuke accessoires waar je vast en zeker je moeder blij mee maakt! Ik weet dat ik als mama er in ieder geval heel erg blij mee zou zijn *hint*.

Hopelijk heb je wat aan deze tips!

Spread the love