De leukste schoencadeautjes onder de € 5,00

De tijd van Sinterklaas komt er weer aan, de gezelligste tijd van het jaar vinden wij bij ons thuis! Vooral de kids zijn natuurlijk dol op de cadeautjes die ze krijgen. Toch kan het lastig zijn om ieder jaar weer leuke, goedkope schoencadeautjes te bedenken. In dit artikel deel ik de leukste schoencadeautjes onder de € 5,00 met je, zodat jij lekker kan gaan shoppen! Lees je mee?

Kleur- of knutsel set

Dit is een cadeautje wat zeker bij jonge kinderen altijd in de smaak valt. Een leuk kleurboek met kleurpotloden, of een knutsel set waarmee je kindje zelf iets kan maken. Hoe leuk is het om zaterdag je schoen te zetten, om vervolgens zondag lekker te kunnen knutselen of kleuren! Je kindje vermaakt zich prima en je kunt dit zo goedkoop of duur maken als je zelf wilt. Kijk voor leuke knutsel setjes zeker eens bij de Action, die heeft genoeg!

Knuffels, popjes of autootjes

Kinderen hebben niet veel nodig om zich mee te vermaken, met een leuke knuffel, pop of auto zijn ze vaak al enorm blij! Je kunt er natuurlijk voor kiezen om tijdens pakjesavond een grote pop of auto te geven, maar je kunt ook als schoencadeautje een kleinere variant geven. Hier kunnen ze heerlijk mee spelen.

Spel of puzzel

Ook spelletjes en puzzels zijn altijd een goed idee om te geven. Kinderen zijn graag bezig, dus met een spel of puzzel kunnen ze zich uren vermaken. Is je kind al wat ouder? Geef dan eens een lastige puzzel, goed voor de creativiteit en het inzicht. Wil je liever samen spelen?  Kies dan een spelletje waar je met meerdere mensen mee kunt spelen. Gezellige avonden gegarandeerd!

December kraskalender

Dit is vooral een leuk cadeau wanneer je wat oudere kinderen hebt, de December kraskalender. Je kunt met deze kalender elke dag een vakje open krassen, waarbij je kans maakt op geldprijzen. Voor kinderen is het natuurlijk super leuk om elke dag een vakje op te maken en zo de hele maand December in spanning te zitten of er nog een leuke prijs uit komt. Liever geen kalender geven waar je kind geld mee kan winnen? Koop dan een adventskalender gevuld met chocolaatjes, ook altijd erg succesvol!

Heb jij al schoencadeautjes in huis gehaald?

Spread the love