De weekfolders

Ze zijn er weer!! Deze week heb ik niet zo heel veel folders uitgelicht, ik was ook gewoon een beetje laat. Laat er daar nu een handige app voor zijn die je zelf kunt downloaden! Je kunt dan instellen waar je interesses liggen, en krijg je op maat de folders binnen. Super handig, vooral als ik ze weer eens vergeet 🙂

Mijn favoriete folder deze week was uiteraard die van de Bart Smit, met mijn mooie dochter op de space scooter. De roze is er nu ook in grote maten, dus we kunnen hem eindelijk lenen.

bartsmit

 

Verder was de aanbieding van de week natuurlijk die van de Etos, dat word echt mega billendoekjes inslaan. €20,- korting is echt HEEL veel. En ik weet niet hoe dat bij jou zit, maar hier worden ze niet alleen voor de baby gebruikt, maar ook voor de 8 jarige, en mama gebruikt ze als make-up remover. Als het zacht genoeg is voor baby billetjes, is het zacht genoeg voor mijn gezicht.
pampers

De Action doet erg leuke kinder broeken vanaf 4.99 deze week, ook voor jezelf kun je er dan nog een broek bij doen.

action

 

Bij de Belcompany is een goede actie waar je tot €250 voor je oude telefoon terug kunt krijgen. Dat is wel de moeite waard om even in te kijken lijkt me.

belcompany

Heb jij folders die je hier wel terug zou willen zien? Laat mij dat dan weten, dan post ik die volgende week ook.

Spread the love