Delete Waxing..laat de zomer maar komen! Winactie

De zomer is wat mij betreft begonnen! En wat hoort dat daarbij? Juist gladde benen maar vergeet je de rest ook niet. Ik mag iemand blij maken met een hele leuke behandeling van Delete Waxing. Lees snel verder.

Wat is Waxen?

Mocht je nog weten wat waxen, dat kan. Wellicht ben je het gewend om jouw haren te verwijderen met een scheermesje. Nadeel hiervan is dat het snel terug groeit. Dat is namelijk bij het geval. Om de dag kan ik aan de slag met een scheermes. Doe ik dit niet, dan ben ik gezegend met een vacht waar menig beer jaloers op zou zijn.

Waxen is een behandeling waar overtollig lichaamshaar wordt verwijderd. Denk aan jouw benen, oksels maar ook je schaamgedeelte kan gewaxt worden. Met als resultaat een heerlijke gladde huid en je hebt er een paar weken geen omkijken naar. Hoe vaker je het doet hoe langer het wegblijft.

Dus dag stoppels, ingegroeide haren en wat ik heel belangrijk vind geen jeuk meer!

Brazilian Waxing

De meest bekende en populairste wax behandeling is verreweg de Brazilian wax. Hierbij wordt de gehele schaamstreek onthaard, inclusief de haren tussen de billen. Ja, ik hoor je nu al denken. Betekent het dat ik dan naakt daar moet gaan liggen? Uh, ja maar voordat je nu afhaakt. De behandelingen worden door deskundigen uitgevoerd en kijken echt nergens meer van op, daarnaast prettig vind ik dat het een vrouw is die het uitvoert.

Pijnloos is het zeker niet in het begin, maar om nou te zeggen dat het heel erg pijn doet. Dat zeker niet! Je voelt het wel even maar nogmaals het resultaat mag er wezen. Hoe fijn is het om glad de zomer in te gaan?

Denk je nou, dat wil ik ook een keer graag laten doen? Ik heb goed nieuws voor je. Ik mag namelijk een behandeling weg geven t.w.v. 43,95. Namelijk een Brazilian wax treatment. Bij Delete waxing word je ontvangen, geef ook aan wanneer het jouw eerste keer is. Ze nemen dan meer tijd om het goed uit te leggen. Er zijn meerdere vestigingen door het land, kijk online naar jouw dichtstbijzijnde.

Laat mij hier weten waarom juist jij deze behandeling nodig hebt of gun je het iemand anders? ( de winnares krijgt over een week bericht)

Vergeet je niet onze fb page te liken.

 

Spread the love

2 reacties op “Delete Waxing..laat de zomer maar komen! Winactie”

  1. Ik zou deze prijs dolgraag winnen. Ik ga 24 juli op vakantie en ik ben zo klaar met scheren of zelf proberen te waren… het filiaal in den Bosch is bovendien bij mij in de buurt.

  2. Jaah, ik heb altijd al eens een brazilian wax willen proberen!
    Is vast pijnlijk maar dat heb ik er wel voor over.

Reacties zijn uitgeschakeld.