De dure kerstmaand is er weer!

Voordeel in de dure feestmaand

De maanden november en december zijn meestal erg duur. Rond deze tijd begint zo’n beetje iedereen met de voorbereidingen voor Sinterklaas, Kerst en Oud en Nieuw. We pakken dan toch graag eens extra uit om onze geliefden te verwennen. Bovendien willen we op de feestelijke dagen ook het liefst nog allemaal lekker en uitgebreid kunnen eten. Gelukkig is er via het internet heel wat te besparen op diverse cadeaus en apparaten en vaak hoeft u niet eens te wachten tot december!

 

Black Friday and Manic Monday

Black Friday en Manic Monday zijn beide overgewaaid vanuit Amerika. Daar is Black Friday de dag na Thanksgiving en wordt gezien als hét startpunt voor de kerstinkopen. De winkels bieden op die dag extreme kortingen aan die de rest van het jaar niet meer terugkeren. Op Black Friday je slag slaan is dus een must. Dat levert vooral in Amerika een gigantische mensenmassa’s in de winkels op. Iedereen wil daarbij ook nog eens die super deal te pakken krijgen. Soms leidt het zelfs tot verkeersopstoppingen of vechtpartijen om de laatste koopjes. Omdat we in Nederland geen Thanksgiving vieren en ook geen vrij hebben op de dag erna verlopen de verkopen van Black Friday hier veelal digitaal. Dat is eigenlijk dus Manic Monday die in Amerika bedoeld is voor de webwinkels. Veel online shops in Nederland combineren deze dagen en zo kun je gedurende meerdere dagen profiteren van megakortingen tot zelfs wel 50%.

Welke cadeaus zoek jij?

Voor de kinderen wordt vaak op zoek gegaan naar de nieuwste spelcomputers of spellen. Een nieuwe Senseo voor mama, een smartphone voor zoon of dochter of een gereedschap set voor papa of opa. Wanneer je Black Friday Nederland 2020 intypt in de zoekbalk van Google, krijg je een overzicht van alle aanbiedingen. Hierdoor is het mogelijk om nu alvast te bekijken waar jij je slag gaat slaan. Daar zul je ook diverse providers aantreffen die goedkope telefoon abonnementen aanbieden. Zoek maar eens naar Sim Only Black Friday. Hier vind je diverse extra goedkope telefoonabonnementen. Altijd mooi om cadeau te geven bij de smartphone. De eSIM bij Simyo is daarbij zeker een toekomstgericht cadeau. Dit is een digitale simkaart in plaats van de plastic simkaart die de ontvanger direct kan gebruiken. Smartphones, tablets en smartwatches die hier gebruik van maken zijn uiteraard ook in de aanbieding tijdens deze dagen.

Corona-proof winkelen

In deze tijden van corona is het niet verstandig om met z’n allen uitgebreid te gaan shoppen en is het een stuk veiliger en aangenamer om dat gewoon lekker vanuit je luie stoel te doen. Geen gedoe met mondkapjes en overvolle winkels. En hoewel we uiteraard ook de plaatselijke middenstand moeten helpen kunnen webwinkels de artikelen meestal nog veel goedkoper aanbieden. Sluitingstijden kennen de webwinkels in tegenstelling tot de middenstanders ook niet. Bestel wanneer jij wil en soms heb je het artikel de volgende dag al in huis. Houd wel rekening met extra drukte bij de bezorgdiensten. Die draaien deze weken absolute topdiensten en kunnen het enorme aantal pakketjes soms niet allemaal op de beloofde dag bezorgen. Wees er dus op tijd bij!

Voordeel in de dure kerstmaand

Spread the love