Lekker voor een klein budget: een gloednieuwe smartphone!

Tegenwoordig kunnen we niet meer zonder onze telefoon. Smartphones zijn het helemaal! Weet je nog toen de telefoons alleen nog waren om te bellen en eventueel een spelletje snake als je de luxe versie had? Nu is dat een compleet ander verhaal en lijkt het ons hele leven te zijn. Het nadeel van dit soort telefoons is dat ze onwijs duur zijn. Het kost soms een vermogen om een nieuwe smartphone aan te schaffen. Maar…dat kan anders!

Lekker op een klein budget een gloednieuwe smartphone? Het lijkt te mooi om waar te zijn, maar het kan dus echt! Met de OPPO telefoon ben je helemaal hip, heb je alle functies binnen handbereik en het mooiste van alles: het is lekker budget!

Nu denk je misschien dat je veel moet inleveren op een goedkope smartphone, maar dat is zeker niet het geval. De OPPO telefoon heeft een opslagcapaciteit van 64GB en dat is genoeg om allemaal foto’s en video’s van jouw kindjes mee te maken en op te bewaren. Mocht het nu toch niet genoeg zijn, dan kun je het geheugen altijd nog uitbreiden met een geheugenkaart. Super natuurlijk, want niet veel smartphones hebben deze functie.

Lekker even internetten, whatsappen en je social media checken voor het allerlaatste nieuws van je vrienden en familie is voor deze smartphone een fluitje van een cent. Natuurlijk doet hij waarvoor hij in essentie bedoeld is ook erg goed: bellen! Deze OPPO smartphone is dus heel handig wanneer je, net als velen, weer aan het thuiswerken bent. Je kunt er namelijk ook goed mee video bellen, wat ideaal is voor als je wel eens digitale vergaderingen of andere meetings hebt. Overschakelen naar je mail is geen enkel probleem en even wat opzoeken is ook zo gebeurd.

Tip! De OPPO is op dit moment een beetje een cult telefoon op de middelbare school onder de pubers. Waar normaal de iPhone de norm is, stappen ze nu over naar de OPPO. Gewoon omdat duurder niet altijd beter is, en de kinderen wat bewuster lijken te zijn van technologie. Waarom zou je meer betalen voor vrijwel hetzelfde product. Daar kopen ze liever nieuwe schoenen voor. Niet vergeten dat veel van de middelbare scholieren natuurlijk een bijbaantje hebben, zij en de ouders kunnen eigenlijk nu ook niet meer missen. De slimste manier is dus iets “in” maken. Dat is OPPO aardig gelukt op TikTok, en daar zijn wij ouders best wel heel dankbaar voor! 

De OPPO smartphone is een geweldig alternatief voor andere, vaak veel duurdere smartphones. Zelfs de camera’s (hij heeft er 3!) zijn fantastisch! Als het om een budget tip gaat dan is dit natuurlijk de tip voor jou! Met het oog op de feestdagen hebben wij nog een leuke tip voor jou: wanneer je wederhelft aan het facebooken is, roep dan een paar keer OPPO telefoon. Hij of zij gaat dit dan zien in de gepersonaliseerde advertenties op Facebook. Wellicht krijg je hem dan wel onder de boom 😉

Natuurlijk kun je hem ook heel goed zelf aanschaffen, want met een prijs van €160,- is hij heel goed betaalbaar!!

Spread the love

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *