Een zakelijke telefoon kiezen: handige tips

In de zakelijke wereld is het belangrijk om altijd bereikbaar te zijn. Een zakelijke telefoon is daarom onmisbaar. Een zakelijke telefoon kiezen is niet gemakkelijk. Daarom hebben wij wat tips voor je.

Tegenwoordig zijn er veel toestellen op de mark, zoals de Samsung Galaxy A6 waar je voor kunt kiezen. Een telefoon moet echter wel goed bij je persoonlijke situatie passen, en daarom is het verstandig om je goed voor te bereiden voordat je een aankoop doet. Wij geven je graag handige tips om een zakelijke telefoon te kiezen. Op deze manier kun jij je zakelijke contacten goed onderhouden en ben je altijd goed te bereiken voor nieuwe klanten.

Breng je wensen in beeld
Voordat je een telefoon kiest zoals de Samsung Galaxy A6 is het verstandig om in beeld te brengen wat je wensen zijn met betrekking tot een nieuwe zakelijke toestel. Wat wil je met je zakelijke telefoon kunnen en hoe vaak ga je hier gebruik van maken? Daarnaast is het ook verstandig om je budget in beeld te brengen, dit zal namelijk ook invloed hebben op de zakelijke telefoon die je kunt kiezen.

Wat moet je nieuwe zakelijke telefoon kunnen?

Als je een zakelijke telefoon koopt, dan mag je hier zeker bepaalde verwachtingen van hebben. Hieronder kun je bepaalde functies en eisen lezen die zakelijke interessant zijn. Probeer hier op te letten als je een nieuwe zakelijke telefoon in huis haalt:

 • Zakelijke apps moeten goed werken
  Apps als LinkedIn moeten zonder problemen werken op je telefoon. Het is namelijk belangrijk dat je via je mobiel toegang hebt tot deze app om je netwerk bij te kunnen houden. Daarnaast is het natuurlijk ook belangrijk om je mail goed te kunnen beheren. Zelf gebruiken wij hier Gmail voor. Een andere onmisbare app is voor ons Picnic. Hiermee kun je boodschappen bestellen die vervolgens thuis worden bezorgt. Ideaal dus als je veel op pad bent voor je werk.
 • Een goede camera
  Als je als ondernemer regelmatig foto’s plaats op je zakelijke Facebook, Twitter of Instagram, is het belangrijk dat je beschikt over kwalitatief beeldmateriaal. Een goede scherpe camera, zoals die van de Samsung Galaxy A6, is hiervoor dus onmisbaar.
 • Opslagruimte
  Het is fijn om de ruimte te hebben voor je zakelijke documenten en/of foto’s op je mobiel. Zorg er dus ook voor dat je voldoende opslagruimte hebt hiervoor. Hoeveel opslagruimte geschikt is, zal per persoon sterk kunnen verschillen. Een fotograaf heeft bijvoorbeeld veel meer opslagruimte nodig dan een schilder die de zakelijke telefoon alleen gebruikt voor het maken van afspraken.
 • Een waterdichte smartphone
  Als je de mogelijkheid wilt hebben om te bellen in de regen zonder problemen, dan kun je kiezen voor een waterdichte zakelijke telefoon. Veel smartphone fabrikanten zien hier de relevantie van in en zorgen voor goede waterdichte smartphones.

Aan de hand van deze tips is het ook voor jou mogelijk om een geschikte zakelijke telefoon te kiezen. Wij zijn in ieder geval erg enthousiast over de Samsung Galaxy A6. Welke telefoon is voor jou het meest geschikt als zakelijke telefoon?

 

 

BewarenBewaren

2 thoughts on “Een zakelijke telefoon kiezen: handige tips

 1. Ik ben helemaal voor Samsung. Heb nu een Galaxy s9 en die bevalt mij super. Er zit alles op wat ik nodig heb.

Comments are closed.