Evenementen bezoeken voor maar 1 euro!

De dure maanden komen eraan dat is een feit. Wat nou als ik je zeg dat je toch lekker kan uitgaan zonder veel te besteden. En dat voor 1 euro!

Evenement voor 1 euro. 

Voor 1 euro uitgaan? Club 2612 oftewel Club 26twelve heeft daar echt naar mijn mening zoiets leuks op bedacht. Om toch iedereen een kans te geven, een leuke tijd te hebben. Club 2612 is een populaire club in Almere dat maar liefst 7 dagen in de week geopend is. Club 2612 wordt gerund door Sergio Zaandam & Winston Rose beiden heren hadden al naam gemaakt in het uitgaansleven. Sergio Zaandam staat bekend als de internationale DEEJAY Kid en de Dubbelfriss reclames. Winston Rose is bekend als de nachtburgemeester van Almere. Kortom je bent gegarandeerd van een leuk avondje uit zou ik zeggen.

Club 2612
Club 2612

Naast de diverse evenementen die nu worden aangeboden in de club, kan je de club ook huren voor verjaardagen, bruiloften etc.

Club 26TWELVE  is begonnen met  een nieuwe hype, iedereen kan vanaf nu voor €1 op de gastenlijst voor elk betaald evenement dat zij organiseren.

In aanloop naar de dure maanden willen zij graag iedereen in de gelegenheid stellen toch een te gek evenement te bezoeken voor slechts €1. Dit betekent dat jij ondanks de dure maanden toch kunt feesten. Daarnaast betekent een plek op de gastenlijst ook dat je aan de deur niet teleurgesteld wordt, omdat het evenement is uitverkocht.

Voor elk evenement stellen zij 50 gastenlijst plekken beschikbaar. HET IS WEL BELANGRIJK DAT JE VOOR DE AANGEGEVEN TIJD BINNEN BENT, anders vervalt helaas jouw plek op de gastenlijst.

In de toekomst zullen zij meer keuzes aan evenementen aanbieden, zowel buiten CLUB 26TWELVE als ook buiten Almere. Het is dus straks mogelijk evenementen  door heel Nederland te bezoeken voor maar € 1,-. Dus wanneer Almere te ver voor je is, heb geduld binnenkort ook hopelijk bij jou in de buurt.

Zou jij gebruik maken van deze aanbieding?

Wil je weten welke evenementen er allemaal zijn, kijk dan op hun site.

www.club2612.nl

 

 

Spread the love