Floddertje fashion merkkleding voor weinig…mijn shoplog

Floddertje Fashion behoort tot 1 van mijn grootste geheimen. Maar vandaag deel ik dit goed bewaarde geheim met jullie. Ik heb vandaag geshopt voor zo weinig. Wil je ook shoppen voor nog geen 40 euro en met onwijs veel merkkleding thuis komen? Lees dan gauw verder.

Floddertje Fashion

1996 was het jaar dat Marie-Thérèse Vermeulen-Raat moeder van 3 kinderen, begon met een winkeltje in tweedehands kindermerkkleding in haar garage. In een ruimte van 3 bij 4 meter startte zij haar winkel. Internet was toen nog ver weg; met derdehands rekken, gekocht via via, zelf veel adverteren in diverse krantjes en hard werken begon Floddertje te groeien.

Vier jaar na de start moest wegens ruimtegebrek de, tot dan toe daar gestalde, Volkswagen Kever de ruimte verlaten. Floddertje bleef maar groeien en na tien jaar bleek zelfs de hele garage te klein. Intussen begon zij ook met inbreng en verkoop van damesmerkkleding, die buiten onder de overkapping een plaatsje vond. De formule bleek zo succesvol te zijn dat er nu een heuse winkel is in Beuningen.

Merkkleding voor weinig

Met zoveel plezier bezoek ik Floddertje Fashion wanneer wij iets nodig hebben of gewoon rondstruinen is al heerlijk. Er is zoveel keuze, en het rouleert elke week. Je vindt elke keer weer iets nieuws. Vaak sla ik mijn slag wanneer de afprijzingen beginnen. Dit betekent dat je dan kleding voor de halve prijs mee mag nemen.

Een tijdje terug heb ik daar prachtige Gucci sneakers gekocht voor maar 20 euro! Zoveel complimenten heb ik gehad. Uiteraard heb ik niet gezegd hoeveel ze mij hebben gekost. Oeps! Nu weet iedereen het..:)

Vandaag heb ik weer heerlijk gewinkeld, kijk zelf maar mee. Ik heb foto’s voor jullie gemaakt dat zegt meer dan wanneer ik het zo opschrijf. Ik heb voor mijn zoontje een Hugo Boss shirt en Hugo Boss korte broek en Guess shirt gekocht. Voor mij een maxi jurk, broekpak en New Balance sneakers ( die nog nooit gedragen zijn). Raad eens wat het mij gekost heeft allemaal? 36 euro!!!

 

Kleding voor mijn zoontje
Kleding voor mijn zoontje
mijn kleding
Mijn kleding

Dat is leuk he? En zo doe ik het zo nu en dan. Ik neem mijn tijd ervoor, en de kleding is vaak zelfs nog nieuw. Kleding wat wij niet meer dragen lever ik daar weer in. En zij verkopen het weer voor mij en zo haal ik er weer nieuwe kleding mee. Het is een hobby geworden op deze manier.

Dit is 1 van mijn ultieme tips voor jullie..

Koop jij weleens vintage kleding?

 

Spread the love