Geld verdienen met mooier worden?

IMG-20140718-WA0001

Je ziet deze fotos overal, online en alle bladen. Er zitten vele bedrijven achter, maar nu is er dus de mogelijkheid om er zelf aan te verdienen.

IMG-20140718-WA0002Hoe fijn is het om een lekker inkomen te verdienen met iets waar je zelf echt achter staat. Ik heb van een goede vriendin en zakenvrouw deze fotos gekregen. Ook een paar skype gesprekken waar ze haar resultaten liet zien, maar die zijn prive. Ik kan je wel vertellen dat het gewoon echt werkt.

IMG-20140718-WA0003

Je smeert het product op je trouble zones, en masseert het in met een speciaal apparaat. Je ziet binnen een week al verschil. Die hangbuik en putten kunnen eindelijk naar het verleden vertrekken. Het is ideaal om het zelf even uit te proberen. Dan kun je het beter verkopen aan andere mensen. Nog beter is om andere mensen het product ook te laten verkopen, daar verdien jij weer meer aan.

Het gaat hier niet om een eng piramidespel, maar om zakenvrouwen die samen een netwerk zijn begonnen. Vrouwen die vrouwen helpen. Mannen mogen natuurlijk ook, maar het zijn voornamelijk vrouwen die het product promoten. IMG-20140718-WA0008

De cijfers liegen er niet om, hoe meer mensen lid worden via jou, hoe meer geld uiteraard. Dat kun je vergelijken met hoe meer producten je verkoopt, hoe meer geld je maakt. Logisch toch!?? Ik zit zelf nog in de testfase, en ben nog van alles aan het uitzoeken, maar ben zo mega enthousiast dat ik wel moest delen met jullie! Hoe

heerlijk om eindelijk eens gewoon lekker geld te verdienen. Alleen door lekker met je vriendinnen en anderen over je uiterlijk te hebben. Ik vind dat heel fijn, want toch een issue bij mij.

 

Er zijn vanaf volgende week ook wekelijkse skype meetings en webinars in het Nederlands en Engels om je te helpen bij het promoten, en lessen in hoe je het beste kunt verkopen, en uiteraard hoe het product het beste werkt! Ik vind de marketing lessen die ik krijg zeer waardevol, daar heb je hoe dan ook altijd wat aan. En dat voor een kleine investering. Een prijs waar je al die waardevolle lessen nooit voor zou kunnen krijgen En dan heb je ook nog eens het product in huis om aan je eigen uiterlijk te werken. Je bent dan je eigen visite kaartje. Hoe mooi is dat dan?

PAS OP:IMG-20140718-WA0010 Dit is geen snel rijk, of ik klik op een knop en ben binnen, truukje. Je moet wel je uren erin steken. Maar gelukkig goed te combineren met kinderen of als je al een baan hebt. Hoe harder en meer je werkt, hoe meer je verdient. Dat is logisch als zelfstandige, minder logisch als je voor een baas op kantoor zit te slaven. Voor jezelf slaven of voor je kinderen geeft al een heel ander gevoel.

Ben je enthousiast en lijkt het je wat? Mail mij dan voor nog meer informatie en inschrijving.

info@pinkpress.nl met als onderwerp Mama is Blut!