Goedkoop een dagje weg met de Flixbus

Goedkoop een dagje weg met de Flixbus

Vind jij de trein ook zo duur? Ik heb een budget alternatief voor je gevonden.

De Flixbus

Wil jij ook goedkoop een dagje weg? Eerlijk gezegd snap ik niet dat de trein zo duur moet zijn. 40 euro retour naar Amsterdam vanuit bijvoorbeeld Nijmegen is gewoon in mijn ogen echt extreem. Uiteraard heb je kortingskaarten, maar in mijn geval haal ik het geld er niet uit, en daarnaast het blijft dan nog steeds erg prijzig.

Via via hoorde ik over de Flixbus, dit is namelijk een busmaatschappij dat goedkope reizen binnen Europa aanbiedt. Meer dan 800 bestemmingen liggen nu binnen handbereik. Helemaal interessant vond ik het, toen ik hoorde dat ze ook een uitgebreide dienstregeling binnen Nederland hebben. Voor 5 euro ben ik in Rotterdam, ideaal toch?

Flixbus
Flixbus

Reizen met de bus heb ik al ervaring mee, 1 van mijn leukste vakanties was met de bus naar Spanje. Ik moet bekennen, mijn vooroordelen over met de bus op vakantie gaan waren erg groot. Ik had toch echt wel negatieve gedachten daarover. Maar dat is echt gelijk weggevaagd, het was onderweg naar de bestemming erg gezellig, mijn zoontje heeft veel vriendjes gemaakt. Ja, wat dat betreft ben ik helemaal om.

Voordelen van een bus:

  • Veel beenruimte
  • Internet aan boord
  • Gegarandeerde zitplaats ( dus niet hele rit moeten staan in een overvolle ruimte)
  • Gezelligheid
Veel beenruimte
Veel beenruimte

Met de aankomende feestdagen is het leuk om een keer weg te gaan. Hoe leuk is het om een dagje kerstmarkt in te plannen? Flixbus heeft diverse steden in hun schema staan die echt voor weinig bezocht kunnen worden. Denk aan Düsseldorf of Keulen. Lekker apfelstrudel eten in 1 van deze steden klinkt niet zo gek lijkt mij.

Ik zou zeggen neem eens kijkje op hun site, er zal vast iets tussen zitten voor je.

Ben jij weleens op vakantie geweest met de bus? Zo, ja dan ben ik erg benieuwd hoe je het hebt ervaren.

http://www.deflixbus.nl