Hoe ga je goedkoper naar de film?

Hoe ga je goedkoper naar de film?

De bioscoop is weer populairder dan ooit. Veel records zijn het afgelopen jaar verbroken. Met name door de 3D technieken wilt iedereen graag naar de bioscoop. Maar een avondje naar de film kost een hoop geld. Lees hier mijn tips om toch niet al te duur op de hoogte te zijn van de nieuwste films.Goedkoop naar de film? Hoe doe je dat?

Hoe ga je goedkoop naar de bioscoop? Zelf ben ik een grote filmfanaat. In het verleden was ik wekelijks in de bioscoop te vinden. Maar tegenwoordig is dat niet haalbaar om het wekelijks te doen. Mijn zoontje van 8 is ook gek op films. Dus om toch onze passie te uit te voeren heb ik diverse manieren gezocht om goedkoop naar de film te gaan. En dit deel ik graag met je.goedkoop naar de film

 

 

  • Op marktplaats vind je regelmatig mensen die van hun bioscoopkaartjes af willen. Dit komt omdat ze al online heb gereserveerd en betaald. Vaak kunnen ze niet meer gaan, je kan dan echt goedkoop kaartjes op de kop tikken.
  • Vraag voor jouw verjaardag een bioscoopbon cadeau. Vaak weet ik toch niet wat ik vragen moet, dan is een bios bon echt wel handig en leuk.
  • Ga vroeg in de ochtend naar de bioscoop. Je kan dan al voor 5 euro naar de bioscoop. Dit doe ik vaak met mijn zoontje. Op zondagochtend rond 11.15 naar de Cinemec kan je bijvoorbeeld naar Trolls voor 5 euro. Moeite waard toch?
  • Bij Groupon heb je regelmatig films deals. Een actuele deal wat ze nu hebben is in Gouda: https://www.groupon.nl/kortingsbonnen/film.
  • Houd kranten, benzinepompen, social media in de gaten. Het loont echt, kortingen kunnen hoog oplopen.
  • Bij Cinetwins, Cineroma hebben ze regelmatig dat wanneer jouw naam met een bepaalde voorletter begint ( dit verschilt elke keer) je een maand lang gratis naar de film kan. Geloof me daar heb ik gretig gebruik van gemaakt. Je mag zo vaak gaan als je wilt.
  • Heb je toch iets meer te besteden dan is een maandabonnement erg voordelig bij een bioscoop. Na een paar keer heb je jouw geld er zo uit.

 

Ik hoop dat je iets aan deze tips hebt, heel veel film plezier! Heb jij nog een leuke/handig tip deel het met ons.