goedkope vliegtickets

Goedkope vliegtickets scoren doe je zo

De vakantie staat weer voor de deur en voor veel mensen betekent dat een lekkere vakantie. Maar misschien heb jij nog niets op de planning staan en ben je ongeveer blut, dan is het de truc om goedkope vliegtickets te scoren en op die manier toch een leuke vakantie te kunnen beleven. Daarom deel ik vandaag mijn tips voor het scoren van goedkope vliegtickets.  

 

Tip 1: Boek last minute een bestemming

Het is natuurlijk logisch als je op vakantie wilt en de vakantie staat al voor de deur dat je last minute moet boeken. Maar dat last minute kan niet voor iedere bestemming voordelig zijn. Als je over een aantal weken naar Mallorca of Ibiza wilt vliegen dan betaal je momenteel de hoofdprijs. Daarom moet je kiezen voor “overal” op Skyscanner, zo kun je zien welke bestemming te goedkoopst is.

Tip 2: Flexibele vertrekdata

Daarnaast is het belangrijk dat je voor flexibele data kiest, want als je vast zit aan bepaalde dagen (en een bepaalde bestemming) dan is het lastig om goedkope vliegtickets te kunnen scoren. Je kunt ook aangeven dat je bijvoorbeeld heel juli beschikbaar bent, dan kun je via Skyscanner alle mogelijkheden vinden en de prijzen die daarbij horen. Je kunt dan zelf bepalen wat jij voor vliegtickets wilt gaan scoren!

Tip 3: Alternatieve luchthavens

De volgende tip is ook een belangrijke, je kunt namelijk voor Schiphol kiezen maar alternatieve luchthavens zijn vaak een stuk goedkoper. Als je vanaf Eindhoven vliegt dan ben je vaak de helft kwijt van de prijs als dat je van Schiphol vliegt. Wanneer je buiten Europa wilt gaan zijn Dusseldorf, Brussel of Frankfurt de goedkoopste opties. Let er wel op dat je vaak dan wel de auto op de luchthaven moet parkeren en die kosten komen er natuurlijk wel bij.

Tip 4: Houd alles in de gaten

Eigenlijk is het belangrijkste dat je alles in de gaten houdt, als je op zoek bent naar goedkope vliegtickets kunnen de prijzen soms per uur variëren en daar moet je meteen op inhaken. Zet daarom een sneltoets op je telefoon of computer naar de vliegtickets en zorg dat je meteen toeslaat wanneer de prijzen omlaag gaan!

 

Spread the love