Geef je huis een restyling met gordijnen

Als je een huis wilt veranderen denk je bijna als eerste aan de muren. Die moeten een andere kleur. Maar het is een mega klus en vaak ook een beste prijzige. 

 

Verander het huis met gordijnen 

Je kunt die grote dramatische verandering ook makkelijk aanpakken met gordijnen. Vaak nemen de ramen een hele wand in, dus je hebt echt al snel een flinke impact. Haal snel die donkere gordijnen weg, en ruil ze in voor een warme kleur. Dit seizoen is okergeel, oudroze en camel helemaal in. Het zijn warme kleuren, combineren mooi met wit en zwart, en zo lijkt het dus toch minder snel druk in huis. 

 

Plissegordijnen voor grijpgrage handjes

Bij mij hingen de kinderen of de pup regelmatig in de gordijnen. Dat is gewoon niet altijd handig. Helemaal niet als je ook bijvoorbeeld katten hebt. Wat dacht je van plissegordijnen van gordijnen.nl? Deze rol je gewoon op, en staan ook nog eens heel strak in huis. Ze worden niet zo snel vies en zijn makkelijk afneembaar. Heel erg handig met kinderen of dieren in huis. 

 

Het huis warmt moeilijk op

Denk in dit geval bijvoorbeeld aan mooie dikke crème kleurige gordijnen. Niet alleen lijkt een kamer zo warmer, door dat ze dikker zijn komt er ook minder tocht doorheen. Dit scheelt je ook enorm in de stookkosten. Echt wel iets waar we allemaal wel op moeten letten dacht ik zo. 

 

De kinderkamers aanpassen

Ook hier willen mensen vaak voor een super grappige en leuke wandschildering gaan. Of duur Frozen behang. Een goed alternatief zijn dan Frozen gordijnen bijvoorbeeld. Als je kleine meid er na een half jaar op uitgekeken is dan kun je ze eventueel nog door verkopen. En zo kun je zelf weer iets uitzoeken wat op dat moment weer goed past. Een goedkopere manier om de eeuwig veranderende smaak van een kind toch een beetje te kunnen volgen. 

 

Wat voor inrichting heb jij? En heb je wel eens nagedacht om het huis te veranderen met gordijnen? 

Spread the love