Gratis naar evenementen, het bestaat echt!

Gratis naar evenementen kan dat? Ja, zeker. Wil jij van de zomer heerlijk genieten van diverse evenementen lees dan snel verder.

Gratis Evenementen

Het festival seizoen is zo goed als begonnen. De komende maanden staan in het teken van diverse evenementen. Ook hier hangt vaak een prijskaartje aan, wil je genieten van een festival. Ik heb iets voor je gevonden wat gratis is en net zo leuk kan zijn.

Er zijn een aantal sites waar je gratis naar evenementen kan gaan, zelfs per regio. Dat scheelt weer in openbaar vervoer of brandstof kosten. Een overzichtelijke site vind ik eventbrite. Hier kan je op 1 oogopslag zien waar er gratis evenementen worden gehouden en de inhoud ervan.

Ook leuk is de site gratis dingen doen, hier kan je op provincie een lijst vinden met alle gratis events. Handig he?

Tips Festivals

Zit jouw smaak er niet tussen? Of wil je al een tijdje naar die ene festival maar toch te duur? Houd vakantieveilingen goed in de gaten, ze hebben nu het festival Share a Perfect day online staan. En als je het goed doet kan je misschien wel voor 5 euro ( voor 2 pers) hier naar toe!

De 4-daagse Nijmegen is van 18-21 juli. Dit is een festival van een heel ander kaliber. Je vindt hier bijna alles in 1 week tijd. Foodtrucks, shoppen, muziek, kermis noem het maar op en het is er. En het leuke hiervan? Het is helemaal gratis! Neem je jouw eigen eten en drinken mee. Ga ergens lekker zitten en geniet van de muziek. De hele week zie je diverse artiesten optreden. Tevens hangt er ook een heerlijke sfeer in de stad, het is echt een aanrader.

Ik zal de komende tijd leuke festivals in de gaten houden voor jullie.

Heb jij nog een leuke gratis tip? Leuk als je dit met mij wilt delen.

Spread the love