De Herfsthop: 31 blogs met 31 winacties!

Welkom bij de herfsthop! Met maar liefst 30 winacties!! Wat dacht je van 5×2 bioscoop kaartjes en/of een dvd pakket van de Club van Sinterklaas?? Kijk snel hoe je mee kan doen!

sinterklaasDe herfsthop

Ken je de blog hops al? Dan word je van blog naar blog gestuurd. Zo leer je meerdere blogs kennen, en op deze hop is op alle 30 aangesloten blogs een winactie! Wat een kans om dit jaar voordelig de Sinterklaas door te komen!

De Club van Sinterklaas & geblaf op de pakjesboot

Dit jaar komt het Sinterklaasfeest opnieuw in gevaar! Slechterik Dokter Vleugelaer en zijn handlanger Igor vermommen zich om op de stoomboot zogenaamde ‘Blafspray’ over alle cadeautjes te spuiten. Zo krijgen alle kinderen straks de ‘Blafhoest’, waar Dr. Vleugelaar alleen voor veel geld het medicijn voor heeft! Maar als de pieten ook in aanraking komen met het goedje, loopt de situatie helemaal uit de hand. Zeker omdat er ook een échte hond aan boord is, die de Pieten in Spanje gevonden hebben. Het is de verdwaalde hond van Sophie (Vlinder Kamerling), die hoopt dat de Club van Sinterklaas het diertje weer bij haar kan brengen. Lukt het Sinterklaas en de bekende Clubpieten om de cadeautjes op tijd te ontsmetten én het hondje veilig thuis te brengen?

Dat is vast wel weer net zo een leuke film als voorgaande jaren! Wij gaan er heen, en jij dus misschien ook?

Winactie!

Ik mag dus maar liefst 5×2 kaarten weggeven voor de bioscoop film De Club van Sinterklaas & geblaf op de pakjesboot!! En dat is nog niet alles, ik mag ook nog eens 1x een DVD pakket weggeven, leuk voor de koude avonden op bank!

Je doet mee door hier of op social media te reageren. Zoals je weet is delen, taggen en liken altijd een extra winkans!!

De winnaar heeft binnen een week persoonlijk bericht van mij!

En nu?

Je bent net doorgestuurd door Marguerita van het mama lifestyle blog marstyle.nl, met veel lifestyle tips, fashion, mama en ook over het syndroom van Duane. Ik stuur je weer door naar Vivianne van het blog waarliefdewoont.nl. Een echt mamablog met heel veel liefde voor kinderen. Op beide blogs kun je leuke prijzen winnen!

Veel plezier!

 

Spread the love

58 reacties op “De Herfsthop: 31 blogs met 31 winacties!”

 1. Ik zie de hop nu al meerdere keren voorbij komen en nog geen enkele keer heb ik de moeite genomen om ze eens langs te hoppen. Nu ik niet kan slapen en een beetje afleiding zoek is dit een perfecte kans om ze allemaal langs te hoppen en een reactie achter te laten als winkans. De site sla ik tevens even op bij favorieten om in de gaten te houden… Maar nu hop hop hop naar de volgende blog

 2. Mariska van Lochem / Mariska Giulianojazzlyna

  Ik doe graag mee voor mijn kindjes die gek zijn op sinterklaas en zwarte piet en deze film nog niet gezien hebben!!!

 3. Ik doe graag mee voor mijn drie kinderen.
  Het laatste jaar voor onze oudste … dus nog even genieten van Sinterklaas en de pieten.

 4. Anita te Gussinklo

  ieder jaar gaan wij naar een Sinterklaasfilm.
  Deze lijkt me erg leuk.
  Ik heb deze actie ook gedeeld op facebook.

 5. Wij zouden graag van de nieuwe Sint film gaan genieten,
  Daarom laten we deze kans niet schieten.
  Slechterik dokter Vleugelaer heeft een plan,
  Iets waar hij veel geld mee verdienen kan.
  Een blafspray waardoor de kindjes gaan blaf-hoesten,
  Maar zal hij daardoor het sint-feest niet verwoesten?!
  Voor het tegen-medicijn vraagt hij veel geld,
  Maar ook de zwarte pieten zijn door de blafhoest geveld.
  De slechterik had namelijk het speelgoed ingesprayd.
  Dat veroorzaakt bij de kinderen en pieten heel veel leed.
  Zal de sint ‘t speelgoed op tijd schoongemaakt krijgen,
  Of zal de Blafspray het sint-feest toch nog bedreigen?!
  Het worden dus spannende avonturen,
  Die van ons wel lang mogen gaan duren.
  Hopelijk loopt het toch nog goed af,
  En komt er een einde aan al het geblaf.
  Wij zouden deze film graag in de bios kijken,
  of het avontuur goed afloopt moet nog blijken…

 6. Alyt van der Heide

  HopperdeHop. En hier weer zo’n leuke actie. Doe heel graag mee voor het dvd pakket voor mijn dochtertjes en 6 gastkindjes. Kan ze niet allemaal meenemen naar de bioscoop, maar gezellig met z’n allen een filmpje kijken vanaf de bank kan wel! Hop weer verder hoor! Fijne dag verder!

 7. Erg leuk om hier kans op te maken! Onze oudste dochter ‘weet’ sinds een paar maanden het geheim van 5 december, maar zal het straks net zo spannend vinden 🙂 Dus een middagje bioscoop wordt hier zeer gewaardeerd!

 8. Leuk om samen met mijn jongste dochter naar de film te kunnen gaan. Of om samen lekker te genieten van een filmpje op de bank

 9. Hey Hilde.

  Ik Ben al even aan het Hoppen maar jouw blog spreekt me erg aan.
  Ik kom zeker terug om je te volgen.

  Groetjes

 10. Gaaf! Ik zou mijn kinderen van 5 en bijna 4 graag voor de eerste keer meenemen naar de bioscoop.

 11. Heel erg leuk! Ik doe mee voor onze kleine club van sinterklaasfan die gister 3 is geworden! Te gekke prijs waar ze heel erg blij van word, dat weet ik zeker!

 12. Oh wat super leuk !!! Ik wil dolgraag met mijn man en onze 2 dochtertjes naar de Sinterklaas film toe dus ik waag dolgraag een kansje 🙂

 13. Aangezien ik in België woon is deze wedstijd niet echt iets voor mij. Ik hop even verder naar de volgende! 😉

 14. Wauw toffe prijzen waag graag mijn kansje voor de meisjes ? die zouden dit super leuk vinden duimen maar

 15. Dat lijkt me gezellig om met mijn zoontje van 6 naar de sinterklaasfilm te gaan (en uiteraard een beetje spannend!)

 16. Wat een leuke actie, zo kom je de herfst wel door! Vorig jaar ben ik voor het eerst met mijn kinderen naar de Club van Sinterklaas film in de bioscoop geweest. Ze vonden het GEWELDIG. Als ik de kaarten mocht winnen, lijkt het me erg leuk om ze in hun schoenen te doen, als eerste schoencadeautjes dit jaar!

 17. Dit is echt helemaal TOP zeg Pink Press Blog!! (y) Wat een mooie prijs gaan jullie weggeven!je zou ‘t maar winnen, WOW  zou te gek zijn voor mijn kleine meid!!!ik ga hier heel erg mijn best voor doen.. wie niet waagt, wie niet wint! spannend!nu maar heeeeel hard duimen 😀

 18. Leuk om op je blog terecht te komen door deze herfsthop! Ik doe mee voor ons zoontje zou een leuke verrassing zijn!

 19. Sabine Flothuis

  Jaaaa! Jaaaa! En nog eens Jaaa!! Mijn dochter wil zo ontzettend graag naar de film van Sinterklaas 🙂 Wat zou ze verrast zijn als mama haar meeneemt naar de bioscoop!!

 20. Ik doe graag mee voor dochterlief Lola. Ze is nu al vollop aan het kletsen over Sint en Piet. Wat zou het leuk zijn om met haar voor de eerste keer naar de bioscoop te gaan naar deze film 🙂

 21. Whoehoeeeeeeeeee!! Dit is echt superleuk Pink Press Blog!!! <3 <3 <3 Wat een ontzettend leuke en te gekke prijs gaan jullie weggeven en hoe GAAF is het om jullie via deze weg te mogen leren kennen!! Jaaaaaaaa ik wil natuurlijk dolgraag kans maken op kaartjes voor de volgens mij TE leuke film 🙂 WAUW! Zou echt een te leuk uitje zijn met het gezin, SPANNEND! ben echt helemaal ENTHOUSIAST ????? MAAK ME GEK!! Ik ben fan hoor 😉 Heb alle stapjes gevolgd

  ☑️ geliked

  ☑️ openbaar gedeeld…

  FINGERS CROSSED! Liefs nathalie :* ?

 22. Ik doe graag mee voor onze zoons… nu geloven ze nog (al zit de een op grens) dus nog even koesteren…

 23. Hele leuke winactie dus ik doe graag mee voor mijn dochtertje. Ze is bijna 3 en dit jaar voor het eerst echt helemaal in de ban van Sinterklaas (ja, nu al!). Schot in de roos dus mochten we winnen 🙂

 24. Harstikke leuk!! Mijn zoontje van vijf zit al vol verwachting uit te kijken naar de goedheiligman.. wat is het een leuke tijd he als ze geloven.. doe graag voor hem mee

 25. Ik doe mee, de twee jongsten hier zijn nog nooit naar een film in de bioscoop geweest, en als dat dan een sint film is!

 26. Elle Iram (Marielle)

  Van jobhop naar herfsthop. Hier wen ik snel aan. Ik loot graag mee en zou graag met mijn zoon van 6 naar de bios willen. Keertje samen op pad.

 27. Hoi hoi! Ik kom even langs gehopt 😉 Doe niet mee met de winactie want ik denk niet dat Aukje al zo lang stil kan zitten tijdens de film haha, maar wilde wel even hoi zeggen!

 28. wat leuk! ik doe dan ook graag mee, is een leuk uitje voor mij en mijn ‘liefzoon’. (Stiefzoon/stiefmoeder is een naar woord (vinden wij). Dus heeft hij er liefmoeder en liefzoon van gemaakt.)

  overigens superleuk dat je meedoet aan deze hop.

 29. Christa lindhout

  Super leuke actie. Kom vanaf marsstyle af. En dacht die titel die komt me bekend voor ? mamaisblut toevallig bekend. Aan Deze winactie doe ik graag mee.

Reacties zijn uitgeschakeld.