Hiiper..nooit meer teveel betalen voor je boodschappen!

Hiiper is een nieuwe app op het gebied van boodschappen. Ben je moe om wekelijks de talloze folders door te bladeren, supermarkten afstruinen voor aanbiedingen? Hiiper kan hier zeker de oplossing voor zijn.

Afgelopen zondag tijdens de huishoudbeurs maakte ik kennis met Hiiper. Soms kom je van die dingen tegen waarvan je denkt, waarom heb ik dit niet bedacht? Hiiper is een onwijs handige tool voor jouw wekelijkse boodschappen, je kan zo wel 30%  besparen door dezelfde producten op het juiste moment aan te schaffen.

Hoe werkt Hiiper?

 • Je downloadt de app op je telefoon. Lukt dit niet om een of andere reden dan kan je ook inloggen op de website.
 • Maak jouw eigen boodschappenlijstje. Vaak heb je wekelijks toch wel dezelfde producten nodig.
 • De app gaat het lijstje vergelijken met de supermarkten bij jou in de buurt.
 • Je kan nu jouw lijstje ( dus de app op je telefoon) meenemen naar de supermarkt. Zo weet je gelijk waar je moet zijn en wat je nodig hebt. Of je kan het zelfs laten bezorgen. De app is zo ingesteld dat het jouw lijstje doorstuurt naar de supermarkt. Ophalen kan ook. Hoe handig is dit? Je bespaart tijd en geld!

Wat mij wel aanspreekt is dat jouw boodschappenlijstje bewaard wordt, en zo ben je elke week wel op de hoogte waar en wie de beste aanbiedingen heeft. Je kan ook een alert instellen op jouw favoriete producten, zo mis je nooit een deal. Wat veel mensen niet weten is wat ze maandelijks spenderen aan de boodschappen. Bij deze app wel, je ziet namelijk precies wat je uitgeeft. Het is jouw persoonlijke huishoudboekje. En juist omdat je het nu ziet ga je zorgvuldiger om met je uitgaven.

Ik vind dit echt een app die in ieder huishouden thuishoort, vooral als je het al niet zo breed hebt is het helemaal een uitkomst.

Zou jij gebruik maken van Hiiper?

Lees ook eens: 20 tips om gezellig boodschappen te doen met kinderen

 

 

1 thought on “Hiiper..nooit meer teveel betalen voor je boodschappen!

 1. It is the best time to make some plans for the future and it’s
  time to be happy. I have read this post and if I could
  I want to suggest you some interesting things or advice.
  Perhaps you could write next articles referring to this
  article. I wish to read more things about it!

Comments are closed.