Mama mag ik alsjeblieft een hondje?!

Soms kan het hebben van een hond een behoorlijke kostenpost zijn. Toch zijn er altijd een aantal dingen waar je geld op kunt besparen. In dit artikel geef ik je een paar praktische tips, hoe jij niet meteen met torenhoge kosten zit als je een hond neemt.

Uitzet voor de hond

Uiteraard zijn er een aantal benodigdheden die je moet aanschaffen wanneer je een hond neemt. Denk daarbij aan speelgoed, een bench, kussens om op te slapen en verzorgingsmateriaal. Je kunt natuurlijk voor de dure A-merken kiezen, maar kijk ook eens naar goedkopere oplossingen. Wist je dat je bij bijvoorbeeld de Action vaak ook erg leuke dierenartikelen hebt? Dat scheelt een hoop geld en vaak is de kwaliteit ook prima! Ook kun je op jacht gaan naar tweedehands koopjes of kun je letten op uitverkoop.

 

Goede verzorging

Naast een fijn thuis, heeft een hond ook goede verzorging nodig. Zoals af en toe ontvlooien en ontwormen, gebitsverzorging en vaccinaties. Wanneer je de verzorging van je hond altijd goed bijhoudt, kan dit uiteindelijk kosten schelen bij de dierenarts. Het zou natuurlijk vervelend zijn als je hond een ongemak krijgt door iets wat voorkomen had kunnen worden. Zowel voor het beestje als het voor het baasje is dit niet prettig. Zorg er daarom voor dat je goed in de gaten houdt wanneer je hond welke verzorging nodig heeft.

 

Voeding voor de hond

Naast de hondenuitzet en een goede verzorging, is kwalitatieve voeding voor een hond ook erg belangrijk. Bij platinum.com kun je voor een goede prijs natuurlijke diervoeding én verzorging aanschaffen. Honden hebben bepaalde voedingsstoffen nodig, die niet in elk soort voeding zit. Platinum richt zich op de voeding waar honden écht behoefte aan hebben, zodat ze zich gezond kunnen ontwikkelen. Met een combinatie van droogvoer, natvoer en snacks kun jij een complete voedingslijn voor jouw hond aanschaffen. Ook voor huidverzorging en gebitsverzorging kun je bij Platinum terecht, net zo belangrijk.

 

Wat is jouw ultieme budget tip voor een hond?

Spread the love

2 thoughts on “Mama mag ik alsjeblieft een hondje?!”

  1. Goed artikel. Ik ben altijd opgegroeid met huisdieren, waaronder honden (Siberische Husky’s). Ik zou ook niet meer zonder huisdieren kunnen!

Comments are closed.