Huis oppasser zittend geld verdienen.

Huis oppasser is de manier wanneer je een extra zakcentje kan gebruiken. Maar wat is het nou precies? Heel simpel, je past op iemands huis en jij verdient daar geld mee. Hoe werkt het? Lees maar snel verder.

huis oppasser zittend geld verdienenHuis Oppas

Wist jij van het bestaan af? Dat je geld kan verdienen door op een huis te passen. Er is zelfs een bemiddelaar hierin. Huisoppasdienst heet deze service. Zij koppelen oppassers aan de klanten. Vaak beschikken deze klanten over erg luxe huizen, dus willen zij dit zo discreet mogelijk geregeld hebben vandaar dat er geen advertenties worden geplaatst.

Een Huis oppasser draagt zorg over het huis, het landgoed en de huisdieren van de klant. De klant kan dan onbezorgd vertrekken. Huis oppassers zijn niet alleen gezocht in Nederland, maar ook op locaties in andere landen en werelddelen. Het kan hierbij gaan om landgoederen, luxueuze villa´s met kostbare inboedel, 2e woningen in andere landen, woningen van expats die tijdelijk terugkeren naar hun land van herkomst, maar ook eenvoudigere woningen, waarvan de eigenaar een goede verzorging voor de huisdieren wenst.

 

Hoe lang duurt een opdracht?

Het gehele jaar zijn er oppassers nodig, het kan zijn dat je nodig bent voor een paar dagen maar ook voor een langere periode. Vaak beschikken de klanten over meerdere huizen. Het kan dus zo maar zijn dat je een jaar lang ergens verblijft en dan als huisbeheerder fungeert. Dit betekent dat jij het personeel zal aansturen van werkster tot tuinman vallen dan onder jouw bestuur. Flexibiliteit is dan wel een heel belangrijk punt in deze bijzonder functie.

Hoe meld ik mij aan?

Wanneer jij dit helemaal ziet zitten, kan je een formulier invullen op de site. Na het invullen van deze formulier krijg je een mailtje met de verdere gang van zaken. Wie weet verblijf jij binnenkort wel een paar weken in een luxe villa!

Kijk ook eens bij huizenoppassite, dit is een website waar oppasser en oppaszoeker elkaar vinden.

Zou jij een huis oppasser willen zijn?

huis oppasser zittend geld verdienen

 

Spread the love