AANBIEDINGEN,  De leukste tips voor een klein budget,  PERSOONLIJK

De huishoudbeurs 2017, mijn 1e keer.

De huishoudbeurs is weer achter de rug. Een week lang zonder schaamte shoppen. Afgelopen zondag ben ik voor het eerst geweest, hoe ik het heb gehad? Dat lees je hier.

Judith vroeg een paar weken geleden of ik het leuk zou vinden om naar de huishoudbeurs te gaan. Ik moest echt even nadenken. Wie ik? Is dat wel iets voor mij? Zodra mijn moeder het hoorde kon ik niet meer terug, zij was er helemaal klaar voor. Om me helemaal aan te passen ben ik met de bus richting de huishoudbeurs vertrokken. De huishoudbeurs wordt jaarlijks in de Amsterdam Rai gehouden.

In de bus stapte de ene na de vrouw 1 in met een boodschappenwagen. Mijn moeder zei nog boos, “zie je wel ik had gelijk, ik had niet naar je moeten luisteren en ook mijn trolley moeten meenemen”. Achteraf gezien was dit geen slecht idee geweest, maar weet ik veel. Je sjouwt je echt kapot aan het einde.

Aangekomen bij de Amsterdam Rai zag het zwart van de mensen. Overal, voornamelijk vrouwen met de welbekende trolleys allemaal in een huppel loopje. Bij binnenkomst kreeg je hier en daar al big shoppers aangereikt en energie drankjes dus ik voelde al wat er aan zat te komen. Vandaag zou het echt een marketing bom worden.

Ik heb echt rustig de tijd genomen, gang pad voor gang pad, hal voor hal. Ik wou ervaren wat ik nu al jaren hoor. Persoonlijk vond ik de Multi fest gedeelte het leukste. Je waant even in het Oosten met heerlijk eten, prachtige stoffen, leuke optredens waaronder die van Hawain Treasure. Ik ben er bijna van overtuigd dat die grote mannen niets onder de gewaden aan hebben.

Hawaiian Treasure

Ik heb zelfs nog meegedaan aan de Netflix quiz, de prijs van 3 maanden gratis kijken helaas niet gewonnen. Een echte serie junk ben ik blijkbaar toch niet.

Wat ik erg overweldigend vond, was de foodhal. Hier staan de grote voedsel merken voornamelijk met elkaar te concurreren. Zoveel geluid bij elkaar heb ik volgens mij nooit gehoord. Het lijkt net of je op de markt ben maar dan met marktkooplui met microfoons. Wel moet ik toegeven dat je even mee wordt gesleurd. Want de aanbiedingen vliegen je om de oren. Op een gegeven moment denk je echt, ik moet dit nu kopen want zo’n aanbieding maak ik anders nooit meer mee! En dat in combinatie met alle samples en gratis proeven krijgen de bedrijven het precies voor elkaar. Je maakt gebruik van de aanbieding en zo leer je nieuwe producten kennen. Erg slim!

Rond 18.00 vertrok onze bus richting huis. Ik snap de huishoud beurs hype wel. Het is gezellig dat zeker en dit is iets wat ik gewoon met mijn moeder moest doen omdat ik het nu door haar ogen zag.

Wat vind jij van de huishoud beurs?

Reacties uitgeschakeld voor De huishoudbeurs 2017, mijn 1e keer.