geld verdienen vanuit huis

Ideeën om vanuit huis geld te verdienen 

Hoe kan ik vanuit huis geld verdienen? Dat is een vraag, die tegenwoordig veel mensen zichzelf stellen.

In dit artikel bespreken we met behulp van Classylife hoe je met het internet op een creatieve manier vanuit huis geld kunt verdienen. Ook leggen we uit hoe je hiermee kunt beginnen, zonder eerst eigen geld te hoeven investeren.

  1. BLOGGEN

Bloggen is de nummer één op de lijst omdat het één van de meest flexibele banen is, die je maar kunt hebben en ook omdat het geld wat je ermee kunt verdienen onbeperkt is!

Hoeveel kun je verdienen met bloggen? Dat varieert van € 1.800 tot meer dan € 90.000 per MAAND.

  1. FREELANCE SCHRIJVEN

Vind je het leuk om te schrijven? Je kunt als schrijver veel geld verdienen! Je kunt voor websites, kranten, tijdschriften etc. gaan schrijven. Ook kan je voor enquêtes schrijven en daarmee online geld verdienen.

Hoeveel kun je hiermee verdienen? Hoogstwaarschijnlijk tussen de € 35.000 en € 45.000 per jaar als je fulltime aan de slag gaat als schrijver.

  1. PROOFREADEN

Kun jij tijdens het lezen gemakkelijk fouten opmerken? Krimp je ineen bij het zien van grammaticafouten? Als dit het geval is, zou je eens moeten overwegen om een proofreader te worden.

Hoeveel kan je als proofreader verdienen? Veel mensen verdienen tussen de € 900 en € 3.500 per maand.

  1. VIRTUEEL BOEKHOUDEN

Boekhouders houden voor eigenaren van kleine bedrijven hun financiële transacties bij. Veel ondernemers hebben een boekhouder nodig.

  1. VERKOPEN OP BOL.COM 

Als je van winkelen én van aanbiedingen houdt, moet je zeker eens overwegen om producten op bol.com te gaan verkopen.

Je vindt goede aanbiedingen voor producten in fysieke winkels of elders online en je kunt ze dan op bol.com tegen een hogere prijs verkopen.

Hoeveel kun je hiermee verdienen? Dit varieert aanzienlijk en hangt ook af van hoeveel werk je bereid bent om te doen.

  1. LES- OF BIJLES GEVEN

Online lesgeven wordt dankzij de technologische vooruitgang steeds populairder en het is een uitstekende manier om vanuit huis geld te verdienen. Het is natuurlijk wel noodzakelijk dat je ervaring hebt met lesgeven of kennis hebt over een specifiek onderwerp.

Hoeveel kun je ermee verdienen? Tussen de € 9,50 en € 55 per uur.

  1. SOCIAL MEDIA MANAGER

Ben je actief op de social media en wil je namens andere bedrijven berichten gaan plaatsen? Het is wel belangrijk om goed geïnformeerd te zijn over de verschillende social media platforms die er zijn en je hebt geweldige organisatorische en communicatieve vaardigheden nodig.

Hoeveel kun je dan verdienen? Afhankelijk van hoeveel klanten je hebt, kun je tussen de € 900 en € 9.000 per maand verdienen.

  1. VIRTUEEL ASSISTANT

Ben je taakgericht en heb je vaardigheden op het gebied van social mediamanagement, redactie, grafisch ontwerp, begeleiding, onderzoek, schrijven, het uitvoeren van administratieve taken of de invoer van gegevens? Dan kan het een uitstekende keuze zijn om virtueel assistent te worden.

Hoeveel kun je dan verdienen? Je kunt, als je als virtueel assistent aan de slag gaat, tussen de € 22,50 en € 90 per uur verdienen.

  1. TRANSCRIBEREN

Een transcriptionist luistert naar audiobestanden en typt uit wat hij/zij hoort. Als je geduld hebt, gedurende lange tijd kunt zitten en oog hebt voor detail, moet je overwegen om te gaan transcriberen.

Hoeveel kun je dan verdienen? Je kunt als je je eigen bedrijf begint tussen de € 6,50 en € 20 per uur verdienen.

  1. LIFE COACH

Houd je van persoonlijke ontwikkeling en help je graag mensen? Wil je een eigen bedrijf opzetten? Als dit je als muziek in de oren klinkt, zou je moeten overwegen om een life coach te worden.

Hoeveel kun je daarmee verdienen? Dat hangt van de markt af. Als je genoegen neemt met een laag inkomen kun je € 42,50 per uur in rekening brengen. Als je meer wilt verdienen kun je € 270 per uur of nog veel meer vragen.

Het hangt ook af van je model, doe je één-op-één coaching of groepscoaching?

 

Spread the love