Hulp bij Incasso en facturatie

Ben jij het ook zo zat dat klanten niet betalen? Of weer een factuur vergeten? Lees dan even verder:

Een 100% gratis incassobureau: geen rekening voor u als klant, geen verborgen kosten, geen abonnement waar u aan vast zit. Dat is DFI Incasso & Facturatie ten voeten uit! Transparant en duidelijkheid, dat is ons motto.

Wij vorderen uw hoofdsom, de wettelijke rente en de incassokosten. Zodra wij de gelden hebben ontvangen, zult u binnen 48 uur de hoofdsom plus de wettelijke rente op uw bankrekening ontvangen. Makkelijker kan het niet.

Hoe kan het gratis zijn?
Wij verhalen de incassokosten op uw debiteur. De hoogte hiervan is bepaald door de wet. Doordat wij geen belachelijk hoge kosten in rekening brengen bij uw debiteur zal de drempel om te betalen niet nog hoger worden. Wanneer uw debiteur de vordering volledig voldoet betaalt u ons niets, maar ook als deze de vordering niet voldoet betaalt u ons niets. Het is voor ons dus net zo belangrijk als voor u dat uw debiteur tot betaling over gaat. Wij doen daarom ook veel meer dan een gemiddeld incassobureau, schakelen snel en geven niet op! Indien u meer informatie wilt over onze gratis incassodiensten kunt u hier meer lezen.

Werkwijze
Wij incasseren meer dan 95% van onze dossiers zonder tussenkomst van een rechter. Dit heeft voor onze opdrachtgevers veel voordelen. De reden dat wij veel en snel incasseren heeft alles te maken met onze unieke werkwijze. Niet alleen zullen wij uw debiteur aanschrijven per brief, benaderen per sms en per e-mail, maar zullen wij in gesprek treden om tot een oplossing te komen.

Wanneer een debiteur een vordering betwist, duurt het geen weken voordat we reageren. We vernemen de betwisting, onderzoeken het dossier en vaak ligt onze reactie al binnen 48 uur op de mat. Op deze wijze heeft het welbekende ‘tijd rekken’ van uw debiteur dus absoluut geen enkele zin en zijn we al dicht bij de oplossing. Mocht uw debiteur na al onze inspanning nog steeds niet aan diens verplichtingen voldoen dan volgt de gerechtelijke procedure.

Dit alles is slechts een greep uit onze werkwijze. Uiteraard is dit afhankelijk van het dossier en zullen we altijd de meest effectieve methode hanteren om een vordering zo snel mogelijk te innen. DFI Incasso & Facturatie staat bekend om haar snelheid. Zo hebben we al vele dossiers binnen 24 uur kunnen sluiten, maar ook als uw dossier langer duurt bent u verzekert van duidelijkheid, professionaliteit en van een vakkundige en effectieve aanpak.

Een ander groot voordeel is de snelheid waarmee we uw geld naar uw rekening overmaken. Zodra we uw dossier hebben kunnen incasseren, zullen wij zorg- dragen dat de hoofdsom en de wettelijke rente binnen 48 uur naar uw rekening zal worden overgemaakt. Veel incassobureau’s wachten met het overmaken van uw geld om zoveel mogelijk rente te verdienen. Echter bij DFI Incasso & Facturatie staat de klant centraal en zullen wij het geld, waar u simpelweg recht op heeft, zo snel mogelijk aan u doen toekomen.

Internationaal incasso

Als u een vordering heeft in het buitenland kunt u deze ook aan DFI Incasso & Facturatie uit handen geven. Wij werken internationaal ook op NO CURE NO PAY basis.

 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden kunt u hier meer lezen.

Spread the love