bespaarblogs

Interessante bespaarblogs om te volgen

Gezien het feit dat je op deze website terecht bent gekomen, is de kans best groot dat je bent geïnteresseerd in bespaarblogs of blogs over rondkomen met weinig financiële middelen. Persoonlijk lees ik die heel graag, en ik heb dan ook duidelijk een paar favorieten. Sommige blogs voegen naar mijn mening meer toe dan anderen, of hebben gewoon een rubriek die ik heel erg leuk vind om te lezen. Ik dacht dat het leuk zou zijn om deze blogs met jullie delen, omdat we wellicht (waarschijnlijk) hetzelfde interessegebied hebben.

de leukste bespaarblogs om te volgen

Meer Geld Minder Stress

Op Meer Geld Minder Stress geeft Sjoukje een paar keer week adviezen over besparen. Hoe kun je goedkoper uit zijn met boodschappen doen, hoe bespaar je op contracten en dat soort adviezen.  Een heel handige, maar ook leuke blog om te lezen. Oh, ik vergeet het bijna te zeggen: ze deelt ook regelmatig tips van andere bloggers, super leuk!

In 10 Jaar Financieel Onafhankelijk

Deze blog, van Janine, is tot stand gekomen toen ze besloot haar hypotheek van €330.000 in 10 jaar af te willen lossen. Een flinke uitdaging, als je het mij vraagt. Dit is echter niet waar het allemaal om gaat, ze geeft veel tips en tricks om te bezuinigen, en laat ook regelmatig anderen aan het woord. De leukste rubriek van deze blog vind ik MoneyMonday, waarbij je iedere maandag inzicht krijgt in de financiën van een ander.

Aad Actief

Aad heeft voor haarzelf een doel gesteld: niet meer dan €50,- per week aan boodschappen uitgeven. Daar moeten ze dan met 4 personen van leven. Op de blog van Aad lees je veel tips, maar wat ik zo leuk vind aan haar blog, is dat het persoonlijke karakter ook heel groot is. Haar tips zijn uniek, je vind ze vaak niet terug op andere websites, en zij deelt daarnaast ook veel goedkope recepten.

Er zijn nog meer blogs, zo heb je de Geld Besparen blog, Lekker Leven met Minder, Vul je Spaarpot en Positief Besparen, maar de 3 bovenstaande blogs vind ik persoonlijk het leukst om te volgen. Ik volg hen dan ook met veel plezier op facebook, om niets te hoeven missen.

Welke (Nederlandse) blogs over besparen volg jij? Wat vind jij een absolute aanrader, of welke blog misschien wel helemaal niet? 

de leukste bespaarblogs om te volgen

Spread the love

2 reacties op “Interessante bespaarblogs om te volgen”

Reacties zijn uitgeschakeld.