Interieur musthaves voor de herfst… maar dan voor weinig!

De herfst staat voor de deur en dat betekent dat je je interieur wat warmer, knusser en “herfstachtiger” wilt maken. Maar je wilt natuurlijk “zoveel mogelijk herfst voor zo min mogelijk budget”. En dat begrijpen we bij mamaisblut.nl uiteraard als geen ander. Daarom hieronder enkele interieurtips die jouw interieur klaarmaken voor het najaar.

Schilder je muur of muren

Een goedkope maar impactvolle verandering aan je interieur is het verven/schilderen van één van je muren. Bijvoorbeeld in warm oranje, héél donker rood of legergroen. Je haalt op deze manier meteen het najaar in huis. Bovendien heb je enkele weken heel erg het gevoel in een totaal anders huis binnen te komen. Oftewel: veel verandering voor weinig kosten!
Verven is niets voor jou? Of vind je het te saai? Dan is behangen ook nog een prima optie. Er zijn heel veel leuke herfstbehangetjes te vinden die jouw interieur een absolute “herfst shot” geven. Bijvoorbeeld behangetjes met een mooie planten- of bloemenprint, of behang van oud hout doet het altijd goed. Wil je het echt low-budget houden? Dan is het behang van Kwantum wat voor jou. Daar heb je al voor een paar euro per rol een mooi behang. Tip: kies vliesbehang. Dat hangt binnen no-time… een kind kan de was doen!

Vloerkleedje!

Een interieur met veel zachte en stoffen accenten doet altijd knus aan. Een vloerkleed kan daarbij helpen. Een mooie geweven, wollen, hoogpolig of vintage vloerkleed doet je interieur niet alleen gezelliger eruitzien, maar voelt ook nog eens lekker warm aan je voeten wanneer je op een herfstachtige avond thuis in de bank hangt.

Kies de juiste accessoires

Ook accessoires kunnen jouw interieur goedkoop maar doeltreffend in herfstsferen brengen. Uiteraard doen kaarsen het sowieso altijd goed, maar denk ook aan pompoenen, warm gekleurde kussentjes in de bank, houttinten, plaids, enzovoorts.

Ik ben benieuwd of jij wat doet aan het interieur in de herfst?

Spread the love