iPhone hacks om je leven makkelijker te maken!

We twijfelen er niet aan dat je je iPhone met zo ongeveer alles vertrouwt – van contact houden met je vrienden tot zakelijke gesprekken. Maar er zijn veel andere dingen die uw iPhone kan doen waarvan je je misschien helemaal niet bewust bent, dingen die je leven als student of ondernemer gemakkelijker zullen maken. Van het maken van aantekeningen tot het geven van een batterijduur. In dit artikel delen we een aantal van onze favoriete iPhone hacks.

1. Neem lessen of vergaderingen op met behulp van spraakmemo’s, zodat je nooit iets hoeft te missen. Start de app Spraakmemo’s op je iPhone en druk op record. Je kunt ze ook delen met vrienden die misschien iets hebben gemist. Als je klaar bent, kun je de spraakmemo opslaan en op de exportknop tikken om te delen via iMessage of e-mail.

2. Gebruik Siri om notities te dicteren wanneer je tussen afspraken door rent. Standaard is de optie uitgeschakeld, dus doe het volgende om deze in te schakelen: Instellingen> Algemeen> Toegankelijkheid> Selecteer Spreek selectie uit> Spreek selectie uit> AAN. Als er tekst is geselecteerd, wordt er een spreekoptie weergegeven. Tik op spreken en Siri leest alles voor wat je hebt geschreven.

3. Gebruik Apple Pay om de cadeautjes te bestellen. Altijd veilig je betaalgegevens bij de hand!

4. Als je school een officiële app heeft, zorg er dan voor dat je deze op je iPhone downloadt voordat de lessen beginnen, voor up-to-date campuswaarschuwingen, directories, campuskaarten en meer.

5. Met iOS 8 en OS X kunt u taken overdragen tussen uw iOS- en OS X-apparaten. Met deze functie kun je een e-mail naar je professor of baas starten op je Mac en deze onderweg afmaken op je iPhone. De overgangen kunnen worden gedaan met slechts een veeg van een vinger.

6. Schakel alle afleidingen uit wanneer je in de klas of een vergadering zit met de functie Niet storen. Dit is een redder in nood als het erom gaat iPhones stil te houden. Je kunt ‘Niet storen’ plannen voor een afspraak, zodat je niet wordt afgeleid door telefoontjes, sms’jes en meldingen. Als er iets belangrijks aan de hand is, kun je ook aanpassen welke contacten die stilte mogen doorbreken met een telefoontje.

7. Laat Siri je ergens aan herinneren. Als je iets aan het doen bent, bel Siri op en zeg: “Herinner me hier later aan.” Dat zal Siri vragen om een herinnering aan uw lijst toe te voegen. Je kunt zelfs locatiespecifieke herinneringen instellen als je dat wilt.

8. Een “nieuwe” iPhone zonder te veel te betalen kan tegenwoordig ook! Een duur abonnement nemen is dan niet meer nodig. Online kun je bijvoorbeeld zoeken naar iphone 8 plus refurbished. Je krijgt dan een iPhone die volledig refurbished is en dus zo goed als nieuw is, volledig is nagekeken en met in veel gevallen garantie!

Spread the love