Het is mei vakantie

Het is mei vakantie en wat nu? Handige tips

Het is Mei vakantie! De laatste grote vakantie voor de zomervakantie. Het lijkt wel of iedereen is vertrokken naar de zon voor 2 weken. Maar wat doe je als je niet veel geld hebt om op vakantie te gaan.

Vakantie tips

Wanneer je kinderen hebt is het volgende advies wellicht handig voor jou. Kinderen maken zich niet druk of ze op vakantie gaan, elke dag een uitje wordt gepland. Het is meer de schuldgevoel van ons als ouders. Kinderen zijn al blij wanneer ze genoeg aandacht krijgen en leuke dingen doen met de ouders of vriendjes.

Denk aan de buurt speeltuin, neem wat lekkers mee en ze vermaken zich enorm. Thuis samen spelletjes doen ook daar genieten kinderen enorm van. Film middagje houden met popcorn. Dit is wat ze onthouden niet de hoeveelheid uitstapjes maar de tijd en liefde die ze krijgen.

Wil je toch graag een dagje weg? Maak dan gebruik van de vele bioscoop acties in de mei vakantie. De grote bioscopen zijn daar zo op ingespeeld dat je voor 5 euro p.p. de nieuwste films kan gaan bekijken. Moeite waard toch?

En wat dacht je van vakantie veilingen? Ook daar vind je zoveel activiteiten om in de vakantie te doen. Pretparken, hotel overnachtingen, dierentuin noem maar op. Leuke tip rond etenstijd is het vaak rustig. Ik heb op die manier een hotel overnachting in een 4 sterren hotel gewonnen voor 16 euro! ( voor 2 pers).

Komende week heb ik wel wat activiteiten ingepland met mijn zoontje. Hij wilt al zo lang een keer met de Flixbus weg. Elk keer als hij die bus voorbij ziet rijden is het van: “wanneer gaan wij met de groene bus?” Dus we gaan van de week een dagje naar Antwerpen met de bus en dat voor 18 euro p.p. Ik neem genoeg lekkers mee voor onderweg dus wij vermaken ons wel.

 

Hoe vermaak jij de kinderen tijdens de vakantie?

Spread the love

2 reacties op “Het is mei vakantie en wat nu? Handige tips”

Reacties zijn uitgeschakeld.