Haarverzorging
Omgaan met weinig geld

De nieuwe zomer producten van de Kruidvat komen er aan!

Kruidvat lanceert binnenkort nieuwe producten. Of ik het leuk vond om bij de perspresentatie aanwezig te zijn? Natuurlijk vind ik dat leuk. Hoe ik het heb ervaren lees je hier.

De nieuwe Kruidvat zomer producten

De lancering werd gehouden in Amsterdam op een leuke locatie.  Alles was tot in de details uitgewerkt. Ik had het gevoel even op vakantie te zijn. Waarom? Dat komt omdat ze zelfs echt zand hebben geregeld, de hele ruimte was omgetoverd tot een exotisch eiland.

Echte kokosnoten waar je uit kon drinken, diverse soorten fruit, hapjes, smoothies. Werkelijk waar ik was bijna vergeten waarvoor ik kwam. Namelijk om kennis te maken met de nieuwe producten. Kruidvat & Mama is blut horen bij elkaar daar is geen twijfel over mogelijk. Dit heeft uiteraard te maken met de prijs kwaliteit. En daar zijn wij hier natuurlijk dol op. Goede producten voor weinig!

Ook omdat ze de donkere huid niet zijn vergeten, was de presentatie voor mij leuk om bij te zijn. Na 1,5 uur waren wij op de hoogte van wat er komen gaat aankomend zomer op het gebied van huid, haar en zon verzorging. Ben je al nieuwsgierig?

Wat zijn de nieuwe Kruidvat zomer producten?

  • Colors to Play dit zijn haar kleuringen ( uitwasbaar die je kan aanbrengen op gebleekt of lichtblond haar om een optimaal resultaat te behalen. De kleuren variëren van pastel tot felle tinten. Het houdt 3 tot 10 haar wassingen aan. Prijs 3,99
Colors to play
Colors to play
  • Haarverzorging: We nemen bijna afscheid van de winter gelukkig. Vaak heeft je haar veel te lijden gehad door het koude weer. Daar heeft Kruidvat iets op bedacht. Een hele lijn haarverzorging met ingrediënten die goed zijn voor je haar denk aan arganolie. De lijn bestaat uit een haarmasker, shampoo & crèmespoeling, herstelkuur, antiklit spray,sea salt spray. Deze producten beginnen vanaf 1,79 tot 2,99!
  • Professional personal care: Leuk om te vermelden dat de Kruidvat nu met een eigen lijn personal care producten is gekomen waaronder een: Krultang, stijltang, haardroger, warme luchtborstel. Prijs van 14,99 tot 24,99.
Krultang
Krultang
  • Solait sun care: Lekker bruin worden met en zonder de zon. Solait self tan lijn zorgt hiervoor dat je het gehele jaar een lekker kleurtje hebt. Vaak vind ik het oranje ogen, maar tijdens de presentatie was ik onder de indruk. Het zag er natuurlijk uit en daarnaast is deze lijn ook geschikt voor de donkere huid. Resultaat dan is dat je een glanzende gloed krijgt. Advies is wel om het aan te brengen met de handschoen die je hierbij kan aanschaffen. De lijn bestaat uit een: mousse, lotion, handschoen, after sun, sun proof ( factor 50). Mijn voorkeur gaat uit naar de sun spray gel bronze met kokosgeur. Het ruikt heerlijk maar het bevat ook glitters, en dat is prachtig op je gebruinde huid. Kortom keuze genoeg!
solait instant self tan mousse
solait instant self tan mousse
  • Eye lash serum & anti rimpel serum: De wimper serum is echt iets wat ik ga uitproberen. Met deze serum groeien je wimpers en dat voor minder dan 10 euro! Moeite waard lijkt mij. De anti rimpel serum heeft ongeveer het effect van botox alleen minder drastisch. Ik houd jullie op de hoogte.

Onderstaande foto heb ik gemaakt tijdens het event, moet ik echt met jullie delen.

 

Haarverzorging
Zelfs aan een zeemeermin is gedacht.

Kruidvat bedankt voor de leuke middag en goodiebag!

Wat ga jij uitproberen?

 

 

 

 

Reacties uitgeschakeld voor De nieuwe zomer producten van de Kruidvat komen er aan!