lange jurk

Lange jurken zijn heerlijk veelzijdig

Als ik 1 ding in zou mogen pakken op vakantie dan zijn het lange jurken. Heerlijk veelzijdig en nemen maar weinig ruimte in je koffer in. Handig als je alleen handbagage mee kunt nemen. 

Dol op lange jurken

Lange jurken zijn echt mijn go to item deze zomer. Je kunt ze overal naar toe aan, je ziet er altijd netjes uit. Ik vind vooral de wijde versie zo fijn, je kunt lekker eten zonder dat iedereen ziet dat je te veel hebt gegeten. Voor mij met een opgezwollen buik vaak ideaal dus. Het knelt dan ook nergens. Ik heb het dan wel echt over de wijde jurken, een strakke jurk werkt natuurlijk anders.

Hoe dan ook moet de jurk voor mij wel lekker wijd, of heel stretchy zijn. Ik heb nu dan een tshirt dress en een grijze jurk besteld, en die zitten ook lekker comfortabel maar kan ik altijd overal aan. Met nette schoenen en een blazer naar een afspraak, of met gympen naar school. Met slippertjes naar het strand. De opties zijn talrijk.

De lange jurk mee op vakantie

Bij 10 Days kleding zag ik ook heel veel van de jurken die lekker los zitten, maar toch wel erg leuk zijn zonder meteen slonzig erbij te lopen. Ik vind jurken heel vrouwelijk en mooi. En deze jurken maken mijn portemonnee ook niet eens aan het huilen. Je kunt het natuurlijk zo duur maken als je zelf wilt, maar ik heb de ervaring dat een jurk vrij lang mee gaat ongeacht de prijs.

Wat ik ook heel handig vind bij lange jurken is dat je ze lekker klein op kunt rollen. Zo ben je voor een week vakantie zo ingepakt, en past het allemaal makkelijk in de koffer. Zo heb je meer ruimte voor souvenirs op de terug weg, zonder je meteen zorgen te hoeven maken om overgewicht.

Wat vind jij van de lange jurk?

 

Spread the love

9 reacties op “Lange jurken zijn heerlijk veelzijdig”

  1. Van die strakke gevallen zijn niet zo mijn ding maar een mooie bohemian maxi dress draag ik altijd met veel plezier! 😀

  2. Ik vind lange jurken prachtig. Alleen sta ik er niet bij vind ik zelf persoonlijk. Ik ben er te klein voor denk ik.

  3. Ik vind lange jurken heel mooi maar heb nog geen mooie gevonden die mij staat. Ben nogal curvy en vind het moeilijk om 1 te vinden

Reacties zijn uitgeschakeld.