Leeloop zegt dag tegen hoofdluis! Winactie.

Hoofdluis! Wanneer ik het opschrijf krijg ik al spontane jeuk. Elke ouder is er wel bekend mee. Jouw kind dat krabbend thuis komt. Alarm! Er is hoofdluis op school. Leeloop heeft naar mijn mening hier zo iets simpels maar doeltreffend voor bedacht. Lees verder en maak kans op een pakketje van Leeloop.

Hoofdluis

De hoofdluis is een parasiet. Dit gezellige beestje houdt zich in leven door ons bloed. De luis is gek op warme plekken denk aan, achter jouw oren, in de nek en haren. Een hoofdluis is ongeveer 3 millimeter groot. Zo klein maar onwijs vervelend! En denk nou niet dat hij alleen op viezigheid af komt. Nee, hoor hoe schoner hoe beter. Zo nu weet je de achtergrond van dit beestje. Maar wat doe je er tegen?

Vaak kammen we het uit met spullen die je aanschaft bij de apotheek. Vaak erg prijzig moet ik erbij vermelden en dan nog is het vaak niet effectief. Ik kan het weten. Met mijn bos kroeshaar wil je geen luizen krijgen. Toen ik op mijn 12e voor het eerst luizen kreeg, heeft mijn moeder mijn haar kort geknipt omdat het geen doen was om de luizen te vinden in mijn bush.

Leeloop

Leeloop heeft zich verplaatst in het kind. Wat is nou prettig? Geen prikkende ogen meer door de anti luis shampoo, geen pijn meer door het uitkammen.

Maar heel iets heel simpels. Elastische haarbandjes bewerkt met een mix van zorgvuldig geselecteerde natuurlijke oliën. De 100% natuurlijke en door Leeloop gepatenteerde formule, het PhytoClear Complex, beschermt kinderen onmiddellijk tegen hoofdluis. Leeloop geeft  een heerlijke geur af waar kinderen van houden en luizen een hekel aan hebben, zonder dat er aan de hoofdhuid enige irritatie of haar schade ontstaat.

Leeloop
Leeloop

Vooral meisjes hebben vaker last van luizen ( 70%) dan jongens ( 30%). Er is handig ingespeeld op deze doelgroep met deze haarbandjes. Een elastiekje gaat 2 weken mee. In 1 pakketje zitten er 4 elastiekjes en dat voor 9.95! Ideaal wanneer de hoofdluis periode opspeelt op school.

Ik mag een pakketje weggeven aan 1 van jullie. Wil jij hier kans op maken?

Veel hoef je er niet voor te doen like ons & Leeloop op Facebook en laat hieronder een reactie achter waarom jij graag dit pakketje wilt winnen. De winnaar krijgt na een week automatisch bericht.

Wat doe jij tegen luizen?

Spread the love

1 reactie op “Leeloop zegt dag tegen hoofdluis! Winactie.”

  1. Als moeder van een tweeling die over een tijdje eindelijk naar school mag doe ik graag mee. Het kan altijd gebeuren dat ze luizen krijgen op school, maar toch probeer ik het graag te voorkomen hihi

Reacties zijn uitgeschakeld.