Lekker, snel en goedkoop!

Ik heb weer wat gevonden!! Zelfs mijn oudste dochter – grootste bananen haatster van Nederland – vond het heerlijk.  Ik zelf vond het nog te veel naar banaan smaken, dus ik zal van de week wat ander fruit proberen.

banaanmuffin1Als eerste moet ik er bij zeggen dat het MEGA simpel is!! En erg snel, dus je kunt het op elk moment van de dag even snel maken. Dan heb je een gezonde snack, die niet gezond smaakt.

collage_20141203135807724Per beker heb je nodig:

  • beetje boter om je beker mee in te vetten
  • kaneel
  • 4 eetlepels havermout
  • 1 groot ei
  • 1 banaan

Vet eerst je beker goed in, en doe dan alle ingrediënten in je beker. Goed door elkaar prakken en mixen. Kaneel naar smaak toevoegen. Hou je nou veel van zoet, dan kan er ook wat suiker of honing bij.
Zet je beker 2 tot 3 minuten in de magnetron, ligt een beetje aan de settings van je magnetron. Wel op de hoogste stand, en gewoon na 2 minuten even kijken.

THAT’S IT!!
mugcakes
Snel of niet??

Eet smakelijk!!
ps: kindjes die oud genoeg zijn fruit/ei/havermout mogen dit ook lekker eten natuurlijk. Mijn dochter at het bij 8 maanden.
728x90 AH Pampers inslaan

Spread the love