Leuke betaalbare jurken voor de winter

Wanneer je aan de koude winter denkt, dan associeer je daar geen jurken bij. Dan creëer je een beeld van dikke jassen en lange warme broeken. Maar wat nou als ik je vertel dat je het ook warm kan hebben met een leuke jurk.

Warme jurken

Ik zoek regelmatig online naar leuke dingen. Dit omdat ze vaak betaalbaar zijn en daarnaast echt leuke kleding hebben voor mooie prijsjes. Dit seizoen had ik zo zin in leggings en jurken. Maar ik had en heb geen behoefte aan gebibber, want ik ben niet echt een wintermens. Maar toen zag ik echt super leuke jurkjes online die je kan combineren met dikke maillots en boots. Ook leuk als je een feestje hebt en dan vervang je de boots door hakken.

Ik heb een aantal voorbeelden voor jullie geselecteerd die ik zelf helemaal super vind. Het eerste jurkje is een gebreide jurk van het merk BODYFLIRT met een trendy rolkraag en kabelpatroon aan de voorkant, de lengte is ongeveer 90 cm. Dit jurkje kan je combineren met een stoere leren jack wat ik regelmatig doe of een lange vest staat er ook goed bij. Je shopt hem hier16191061-lbblburu

De volgende outfit is echt ook mijn ding. Het is onwijs handig doordeweeks, vooral in de ochtenden met het naar school brengen, trek ik een sweatjurk aan met een legging en klaar. Je ziet er niet uit net alsof je net je uit bed bent komen rollen, maar meer ik besteed echt aandacht aan mijn uiterlijk. Je hebt deze jurk in meerdere kleuren, maar omdat ik mijn voorkeur laat zien is ook deze in het grijs. Ken jij de online shop Lesara al? Hier kan je echt ook onwijs leuke dingen vinden voor soms echt weinig geld. Dit volgende jurkje heb ik daar gevonden:
lesara

Ook het volgende jurkje is 1 van mijn favorieten, deze kun je kopen bij de H&M.

hmprod

Ben jij ook zo een kou kleum maar wel dol op leuke jurkjes?

 

3 thoughts on “Leuke betaalbare jurken voor de winter

  1. Dol ben ik op jurkjes en nu met deze kou lekker met een dikke maillot/ panty of legging. Ik vind de eerste twee jurkjes super leuk. Daar zie ik me zo in lopen 🙂

Comments are closed.