Lidl reizen…vakantie hoeft niet zo duur te zijn.

Lidl maakt het mogelijk om voor weinig op vakantie te gaan. Ja, je leest het goed. Budget boodschappen maar ook budget vakanties. Hoe is dat mogelijk?

Lidl reizen biedt voordelige vakanties aan

Lidl reizen biedt budget vakanties aan, dus naast jouw wekelijkse boodschappen kan je er ook terecht voor een city trip. Vakanties zijn vaak een rib uit je lijf. Wil je een leuke vakantie, dan ben je toch al gauw honderden euro’s verder. De keuze maken tussen jouw vaste lasten betalen of op vakantie gaan is vaak erg makkelijk gemaakt. Maar hoe moeilijk is het wanneer je jouw kind moet teleurstellen dat jullie dit jaar weer thuisblijven.

Prettig vind ik dat Lidl reizen het mogelijk maakt om iets leuks te ondernemen. Samen met een vriendin naar de Zwaluwhoeve voor 25 euro p.p. dat is heerlijk bijtanken toch?

welness
wellness

Eerlijk gezegd was ik erg verbaasd dat ze naast hotelaanbiedingen diverse reizen aanbieden waaronder: rondreizen, citytrips, all inclusive, cruises etc. Heb je bijvoorbeeld altijd al willen skiën? Je vindt nu online bij Lidl reizen een ski reis naar Saksen inclusief ontbijt voor 79 euro per persoon!

skien
skiën

Hoe spaar ik voor een vakantie?

Uiteraard kunnen we niet in elkaars portemonnee kijken. Maar ik mag toch echt wel zeggen dat ik weet, hoe het is om van weinig geld rond te komen. Zelfs met een krappe budget kan je sparen. Hoe?

  • Elke week 1 euro in een potje gooien. ( einde van de maand heb je 4 euro x 12 = 48 euro dan heb je jouw vakantie naar bijv zwaluwhoeve bij elkaar).
  • Vraag voor verjaardagen geld. Zelfs als je het niet viert vanwege geld gebrek, cadeautjes kreeg/krijg ik altijd. Je hoeft namelijk niet weg te duiken omdat je het niet kan vieren. Jouw echte vrienden/familie willen gewoon bij je zijn als je eerlijk bent over je situatie. Met dat geld kan je weer iets leuks gaan doen.
  • Wanneer je schuldenvrij bent, gebruik dan jouw vakantiegeld al is het maar voor 1 keer om op vakantie te gaan.
  • Neem jouw uitgaven goed onder de loep. Schrap zaken zoals te dure tv abonnementen.
  • Verkoop jouw kleding op marktplaats, dat geld zet je opzij voor een weekendje weg.

Wanneer ben jij voor de laatste keer op vakantie geweest?

Liefs,

 

Hinda