Lifestyle Business Club netwerk event Winactie

Ben jij een (startende ondernemer) of loop je al een tijdje met het idee rond om iets voor jezelf te beginnen? Dan zou ik zeker dit artikel lezen, ik mag namelijk speciaal voor deze doelgroep iets leuks weggeven.

Lifestyle Business Club

De Lifestyle Business Club telt inmiddels meer dan 7,500 zakenvrouwen – ontstaan met het idee om personal branding en product branding centraal te zetten.

Lifestyle Business Club
Lifestyle Business Club

Het platform op is zo neergezet om WIN-WIN te creëren, samenwerkingen te stimuleren en trends in de markt te spotten. Niet zozeer wat men doet maar wie men aanbeveelt en waarom.

 Door krachten te bundelen en nauw te bespreken waarin we elkaar kunnen versterken, hebben wij al vele samenwerkingen zien ontstaan.

3x per jaar organiseren zijn een netwerk event om elkaar ook real-life te ontmoeten; krachtig is dat deze ondernemers elkaar niet meer zien als concurrent, maar als versterking in de branche waarin zij actief zijn; lifestyle, fashion, beauty, interieur, media en PR.

7 dec wordt Limon Amsterdam omgetoverd tot een stijlvolle fair met stands, diverse workshops en activiteiten. Een fair met de laatste trends en tips op het gebied van ondernemerschap, beauty, fashion, health, food & lifestyle! En een modeshow zal ook onderdeel zijn van deze avond.

Limon Amsterdam
Limon Amsterdam

Een avond vol inspiratie, netwerken, kennismaken met de nieuwste trends. Kortom wanneer jij dus net die boost nodig hebt om daadwerkelijk jouw plan uit te gaan voeren moet je echt deze avond niet missen.

Ik mag speciaal voor deze avond 2 kaartjes weggeven inclusief een leuke goodiebag die je daar ter plaatse uitgereikt krijgt.

Wil jij hier graag bij zijn? Laat mij dan weten waarom juist jij, deze avond niet mag missen. Laat een reactie achter. Vergeet je ook niet onze pagina’s te liken. De winnaar krijgt over een week persoonlijk bericht. En wie weet zien we elkaar daar!

Loop jij al een tijdje met een idee rond? Deel het met ons.

www.lifestylebusinessclub.com

2 thoughts on “Lifestyle Business Club netwerk event Winactie

Comments are closed.